2014-01-16 11:28:11
Φωτογραφία για ΘΕΛΟΥΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει μεταγραφική εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα, θέτοντας σε προτεραιότητα το ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό αλλά και εν αναμονή της επιστροφής του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό.

Την τελική απόφαση για το θέμα θα λάβει ο Μίτσελ σε συνεργασία με την ερυθρόλευκη διοίκηση, έχοντας και το αποτέλεσμα της έρευνας που κάνει ο αθλητικός διευθυντής Πιερ Ισά με τους συνεργάτες του, ενώ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το " pamesports.gr", λέγεται ότι γίνονται αποστολές τέτοιου περιεχομένου στο εξωτερικό.

Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι του διεθνούς Ουρουγουανού Ντιέγκο Λουγκάνο που θέλει να φύγει από την Γουέστ Μπρομ, όπως και του επίσης διεθνούς Αργεντινού Νίκολας Μπουρντίσο που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Ρόμα και στην Ιταλία γράφουν σήμερα ότι μιλάει με Ολυμπιακό, Βαλένθια και Λεβερκούζεν.

Οι δύο έμπειροι κεντρικοί αμυντικοί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, βλέπουν με πολύ καλό μάτι ενδεχόμενη μετακίνησή τους στον Ολυμπιακό, ώστε να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ