2014-01-16 12:14:08
Φωτογραφία για Εγκαταλείπει (;) το Κυπριακό ο Αλεξάντερ Ντάουνερ
Πληροφορίες που θέλουν τον Αλεξάντερ Ντάουνερ να εγκαταλείπει τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό δημοσιεύει ο κυπριακός Τύπος, μετά και... τις άκαρπες διαβουλεύσεις, την Τετάρτη, με τους διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής πλευράς, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οσμάν Ερτούγ, για συμφωνία στο κείμενο κοινού ανακοινωθέντος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» η επίσκεψη που πραγματοποιεί αυτή τη περίοδο στην Κύπρο ο Αλεξάντερ Ντάουνερ είναι η τελευταία υπό την ιδιότητα του ειδικού συμβούλου του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών.

Ο «Φιλελεύθερος» υποστηρίζει μάλιστα πως ο κ. Ντάουνερ φαίνεται να αναλαμβάνει το αμέσως επόμενο διάστημα τη θέση του πρέσβη της Αυστραλίας στη Μεγάλη Βρετανία.

Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα του «Πολίτη» ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρ Παπαδόπουλος περιορίστηκε να δηλώσει ότι: «Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις άοκνες προσπάθειες, όσο καιρό χρειαστεί, για να βρούμε τη φόρμουλα εκείνη για επανέναρξη των συνομιλιών, με προοπτικές επιτυχίας και όχι για τη διεξαγωγή συνομιλιών χάριν των συνομιλιών».
news.in.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ