2012-04-17 08:46:34
Φωτογραφία για ΝΕΟΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΓΙΑ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ
Οι αλλαγές στη διοίκηση του Ολυμπιακού φέρνουν νέο ενισχυμένο ρόλο στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες και οδηγεί τους ερυθρόλευκους σε μια νέα εποχή.

Με δεδομένη την απόφαση του Τάσου Μητρόπουλου να πολιτευτεί και ανεξάρτητα από την απόφαση παραμονής ή μη του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αναμένεται να έχει σύνθετο ρόλο στην καθημερινότητα των ερυθρόλευκων.

Ο Κοβάσεβιτς αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Θρύλο από το πόστο του Γενικού Διευθυντή, ωστόσο θα πάρει και την θέση του Τάσου Μητρόπουλου μέσα στα αποδυτήρια.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κοβάσεβιτς θα πρέπει να έχει πολύ καλή σχέση με τον όποιο προπονητή του Ολυμπιακού, και το αντίθετο, αφού θα συνεργάζονται τόσο σε θέματα διοικητικής φύσεως, όσο και μεταγραφικής φύσεως, ενώ θα είναι μαζί και σε όλα τα ματς της ομάδας.

Φυσικά, ο Σέρβος θα είναι αυτός που θα δώσει την γνώμη του, εφόσον αυτό χρειαστεί βέβαια, στην πρόσληψη του νέου τεχνικού αλλά και το τελικό ΟΚ στις μεταγραφές που είτε θα προτείνει ο ίδιος είτε ο προπονητής.

Με λίγα λόγια, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πλέον αναλαμβάνει ένα ρόλο κλειδί στο αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ