2012-04-17 09:24:54
Φωτογραφία για Mέλμπεργκ: η πρώτη ανανέωση
Mέλμπεργκ: η πρώτη ανανέωση 17/4/2012  Ο Όλοφ Μέλμπεργκ θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα καλέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο κομμάτι των ανανεώσεων των συμβολαίων. Κοινή διάθεση για να συνεχίσουν μαζί, με τον Σουηδό, όμως, να ζητά διετές. Αρκετά είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού τα οποία ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν. Και η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ, σιγά-σιγά, θα ξεκινήσει τα ραντεβού της με τους παίκτες που επιθυμεί να ανανεώσει την συνεργασία τους.

Ο πρώτος, όμως, που θα καλέσουν σύντομα οι ερυθρόλευκοι (πιθανότατα εντός της εβδομάδας) για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, θα είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Η αλήθεια είναι πως ο 35χρονος (3/9/1977) κεντρικός αμυντικός είχε στο μυαλό του μέχρι πρότινος, είτε το να τερμάτιζε φέτος το καλοκαίρι την ποδοσφαιρική του καριέρα, είτε το να επέστρεφε στην πατρίδα του και να αγωνιζόταν εκεί σε κάποιον σουηδικό σύλλογο.


Με το που ενημερώθηκε, όμως, πως ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τον κρατήσει στον Πειραιά, τότε ο Σκανδιναβός στόπερ άλλαξε γνώμη, εκφράζοντας και εκείνος την διάθεση του να συνεχίσει να παίζει μπάλα στο μεγάλο λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση αναμένεται να του προτείνει μονοετές συμβόλαιο με λιγότερα χρήματα απ' ότι έπαιρνε ετησίως (1.500.000) επί τρεις σεζόν (2009-2012) στον Ολυμπιακό.

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, όμως, ναι μεν θέλει, πλέον, να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, αλλά, επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αν είναι εφικτό, για δύο χρόνια (έως το 2014). Η πειραϊκή ΠΑΕ, βέβαια, από την πλευρά της, δεν δείχνει να έχει αντίρρηση σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά, θα επιδιώξει η συμφωνία να κάνει λόγο για 1+1 (με οψιόν ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας) και όχι για κλειστό διετές, κάτι το οποίο επιθυμεί ο Σουηδός σέντερ-μπακ.

Δεν αναμένεται, όμως, να υπάρξει πρόβλημα (είτε στην μείωση των χρημάτων, είτε στην διάρκεια του συμβολαίου) και οι δύο πλευρές, όπως όλα δείχνουν, θα συμφωνήσουν και θα δώσουν τα χέρια σύντομα ώστε να ανανεώσουν την συνεργασία τους για, τουλάχιστον, μία χρονιά ακόμη. Άλλωστε, το κλίμα μεταξύ παίκτη-διοίκησης είναι σε πολύ καλό επίπεδο και η εκτίμηση είναι αμοιβαία.

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χαλάει ο καιρός από αύριο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χαλάει ο καιρός από αύριο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ