2012-04-17 09:33:01
Φωτογραφία για Έπεσαν από την άμαξα την ημέρα του γάμου τους!
Σε εφιάλτη μετατράπηκε η ημέρα του γάμου ενός ζευγαριού, που έπαθαν ατύχημα στην επιστροφή....Ο Τζέιμς και η Κλαιρ Σάικς μαζί και με την τετράχρονη κόρη τους Άμπι-Λέι, επέστρεφαν στο σπίτι τους μία ώρα μετά την τελετή με άμαξα. Όμως, το άλογο βγήκε εκτός ελέγχου και η άμαξα εξετράπη.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα και μώλωπες στο πρόσωπο και τους ώμους, ενώ η μικρή κορούλα τους γλίτωσε, καθώς την προστάτευσε ο τραυματισμένος μπαμπάς της. Όπως αναφέρει η Daily Mail, το άλογο που έσερνε την άμαξα δεν σταμάτησε σε ένα φανάρι πολυσύχναστου δρόμου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί μία από τις ωραιότερες ημέρες της οικογένειας.

Για καλή τύχη όλων, τα εννέα μηνών δίδυμα τελικώς δεν ήταν μαζί τους, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Η Κλαιρ Σάικς, 28 ετών, μόλις έγινε το ατύχημα, άρχισε να κλαίει και να ρωτάει τον άντρα της αν το κοριτσάκι τους είναι καλά. Μετά ταράχθηκε, σκεφτόμενη τι κακό θα είχε συμβεί, αν στην άμαξα επέβαιναν και τα δίδυμα.

Πάντως, το ζευγάρι έχει εξοργιστεί με την ιδιοκτήτρια εταιρεία της άμαξας, που δεν είχε ασφάλιση, οπότε δεν θα λάβουν αποζημίωση. Όπως λένε, τουλάχιστον θα μπορούσαν να κάνουν ένα ταξίδι και να ξεχαστούν, νιώθοντας λίγο καλύτερα. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ