2012-04-17 09:39:08
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ;
Για τη φετινή πορεία του Ατρόμητου, τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο να κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το επερχόμενο EURO, μίλησε στην εφημερίδα «Sportday», ο Κώστας Γιαννούλης.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Κώστα Γιαννούλη:

-Περιμένατε το καλοκαίρι ότι θα είχατε τέτοια πορεία;

«Είναι όνειρο για τον Ατρόμητο αυτά που έχει πετύχει. Και η συμμετοχή στα playoffs και ο δεύτερος σερί τελικός Κυπέλλου. Το να φτάσει μια ομάδα σε δεύτερο σερί τελικό είναι δύσκολο, ακόμα κι αν πρόκειται για μεγάλη ομάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση και όπως τα έχουμε πάει μέχρι τώρα. Θέλαμε μια δυνατή ομάδα. Δουλέψαμε καλά και στοχεύσαμε ψηλά, όσο πιο ψηλά γίνεται. Φάνηκε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Η ομάδα έδειξε σταθερότητα. Χρειάζεται σταθερότητα και όχι έκρηξη και αυτό θέλουμε».

-Σκέφτεστε το ενδεχόμενο του ChampionsLeague;


«Όχι δεν σκεφτόμαστε το ChampionsLeague αυτή τη στιγμή. Είμαστε ρεαλιστές. Θα παίξουμε χωρίς άγχος στα play offs. Θα μπούμε να παίξουμε την μπάλα μας και ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι για καλό. Δεν είμαστε φαβορί στη διαδικασία των playoffs και όταν δεν είσαι φαβορί δεν αγχώνεσαι».

-Πριν από τα playoffsόμως υπάρχει ο μεγάλος τελικός με τον Ολυμπιακό. Θα το σηκώσετε;

«Αυτό θέλουμε. Είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, δεν αμφισβητείται αυτό. Σ' ένα ματς όμως δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Άλλωστε, για να φτάσουμε εκεί έχουμε παίξει ήδη... μίνι τελικούς, που τους κερδίσαμε. Έναν με τον Άρη κι έναν με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ήταν σαν ένας πολύ δύσκολος τελικός, αφού παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα στην έδρα της και τα καταφέραμε. Γιατί λοιπόν να μην καταφέρουμε να το σηκώσουμε; Δεν έχουμε το άγχος και μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση αυτό».

-Ξέρεις, όλοι λένε πως στην Ελλάδα σπανίζουν τα αριστερά μπακ και ο Σάντος πρέπει να σκεφτεί και τον Γιαννούλη για το EURO. Εσύ το σκέφτεσαι καθόλου;

«Είναι μεγάλη πρόκληση. Έχουμε ακόμα πολλά ματς. Θα προσπαθήσω να είμαι καλά και να βοηθήσω την ομάδα μου χωρίς να σκέφτομαι κάτι άλλο πέρα απ' το πώς θα πετύχει τους στόχους του ο Ατρόμητος. Αν με καλέσει, θα πρόκειται για κάτι φανταστικό, για ένα όνειρο. Το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά δεν με αγχώνει. Απ' αυτή τη χρονιά είναι κέρδος και μόνο το γεγονός ότι έπαιξα φιλικό με το εθνόσημο. Ακόμα κι αν δεν πάω στο EURO, λοιπόν, δεν θα με απογοητεύσει καθόλου, αφού είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες».

-Πάμε λίγο και σε σένα. Είσαι δανεικός από την Κολωνία και η σεζόν οδεύει προς το τέλος της. Θα σε βλέπουμε και του χρόνου στον Ατρόμητο;

«Δεν ξέρω ακόμα. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση και, να σου πω των αλήθεια, αυτή τη στιγμή δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον. Να τελειώσει το πρωτάθλημα με το καλό και θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει. Ούτε από την Κολωνία μου έχουν πει τίποτα, αφού και εκείνοι περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ