2012-04-17 10:08:04
Φωτογραφία για Θα χορέψει ελληνικά στο αμερικανικό Dancing!
H Μαρία Μενούνος περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αυτήν την περίοδο συμμετέχει στο αμερικανικό «Dancing with the stars» και θεωρείται ένα από τα φαβορί! Σε συνέντευξη της στην Espresso της Κυριακής, η σέξι παρουσιάστρια μιλά για την απόφαση της να συμμετέχει στο Αμερικανικό Dancing και παρά το άγχος της, δηλώνει αποφασισμένη να κάνει τους Αμερικανούς να αγαπήσουν την Ελλάδα και το ελληνικό ταμπεραμέντο!

- Πώς πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις στο «Dancing with the stars»;

Έκανα αθλητισμό παλιότερα, μέχρι και τώρα παίζω ερασιτεχνικά μπάσκετ και συνεχίζω να γυμνάζομαι. Έτσι ένιωθα σίγουρη ότι θα τα καταφέρω σωματικά. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δεν είχα ποτέ σχέση με τον χορό και είναι λογικό να αισθάνεσαι φόβο ότι δεν θα τα καταφέρεις. Το άγχος στο πρώτο live ήταν πολύ περισσότερο από όσο μπορούσα να φανταστώ. Κάθε μέρα η κούραση είναι μεγαλύτερη, καθώς οι απαιτήσεις είναι περισσότερες όσο περνούν οι Κυριακές. Παρ’ όλα αυτά, είναι μεγαλύτερη κάθε Κυριακή και η επιθυμία μου να χορέψω.


- Τι θες να πεις σε αυτούς που ξενυχτάνε Δευτέρα βράδυ για να ψηφίσουν από την Ελλάδα εσένα;

Με συγκινεί και με κάνει να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη απέναντί τους. Με κάνει να θέλω να δουλέψω στις πρόβες ακόμη περισσότερο για να είμαι πολύ καλύτερη στο live και να μείνω όσες περισσότερες εβδομάδες μπορώ.

Ξέρω ότι τα media στην Αμερική έχουν μια κλίση προς το λάτιν στιλ γυναικών και το λάτιν lifestyle, αλλά μην ανησυχείτε, θα κάνω τους Αμερικανούς να αγαπήσουν την Ελλάδα και το ελληνικό ταμπεραμέντο. Είμαι τόσο αποφασισμένη να δείξω σε όλη την ομάδα του «Dancing with the stars» πώς χορεύουν στην Ελλάδα, που αν δεν τους πείσω με αυτό, θα ζητήσω να διαγωνιστούμε σε ένα live στον ελληνικό χορό.

- Αποδέχεσαι τον τίτλο του sex symbol; Αισθάνεσαι sexy;

Κατά κάποιον τρόπο το δέχομαι, γιατί κάποιες μέρες αισθάνομαι πραγματικά σέξι. Κάποιες άλλες όχι. Πιστεύω ότι η διάθεση σε επηρεάζει πολύ στο να νιώθεις σέξι. Πιστεύω ότι το να νιώθεις σέξι είναι πολύ σημαντικό στο «Dancing with the stars» και πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό. Αν περιορίσω λίγο κάποιες αναστολές που έχω ακόμη, ίσως τα καταφέρω να δείξω ακόμη πιο σέξι.
Πηγή : real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ