2012-04-17 10:45:03
Φωτογραφία για Μένει ελεύθερος ο Ψωμιάδης
Ο Μάκης Ψωμιάδης αναμένεται να αποφυλακιστεί αφού βρίσκεται κρατούμενος στα Σκόπια και στις 9 Μαΐου θα παρέλθει το εξάμηνο από την κράτηση του.

Οι προθεσμίες για την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια στενεύουν και βρίσκεται πολύ κοντά στην αποφυλάκισή, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 9 Μαΐου, καθώς η υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια έχει κολλήσει!

Δέκα μήνες μετά την σύνταξη κατηγορητηρίου υπάρχουν για την υπόθεση ελάχιστα νέα στοιχεία και έρευνες φαίνεται να έχουν τελματώσει. Οι κατηγορούμενοι ήταν 83 και μόλις οι 15 έχουν πάει στον ανακριτή για να απολογηθούν, ενώ οι υπόλοιποι 68... αγνοούνται αφού κανείς δεν τους κάλεσε.

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας από τους τέσσερις (Μπέος, Τσακογιάννης, Καρακούλιας) που βρίσκεται στην φυλακή (Σκόπια) αλλά αναμένεται σε λίγο καιρό να αποφυλακιστεί. Ο Big Mac είναι από τον Νοέμβριο προσωρινά κρατούμενος στα Σκόπια και αν μέχρι τις 9 Μαΐου 2012, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι χρονοβόρες διαδικασίες έκδοσής του στην Ελλάδα που κρατούν και αυτές όσο η προφυλάκιση του ή δεν αποφασιστεί παράταση της προφυλάκισης τότε θα μείνει ελεύθερος.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΟΖΙΝΙ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΟΖΙΝΙ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ