2014-01-22 18:50:39
Φωτογραφία για Παρακολουθεί τις εξελίξεις με Λαγό η ΑΕΚ
Μέσα στις μεταγραφικές υποθέσεις που εξετάζει η ΑΕΚ, προέκυψε και αυτή του Τάσου Λαγού μετά την εξέλιξη που είχαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παίκτη και τον Παναθηναϊκό. Στο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Τάσο Λαγό και τον Παναθηναϊκό έχουν παγώσει, μετά και την άρνηση του παίκτη να δώσει απάντηση στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ μετά και την συγκεκριμένη εξέλιξη έχει βάλει στην λίστα της τον νεαρό διεθνή και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε επαφή με τον παίκτη καθώς από πρώτη Γενάρη έχει δικαίωμα να μιλάει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Η περίπτωση Κουτρουμπή

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν αποκλείεται στην πορεία να εξελιχθεί και σε "απάντηση" της ΑΕΚ στην περίπτωση του Κουτρουμπή, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ όταν η ΑΕΚ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για την παραμονή του στην Ένωση, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε και ουσιαστικά εκμηδένισε τις όποιες προσπάθειες της Ένωσης, καθώς η παραμονή στην Superleague και στον Παναθηναϊκό ήταν δελεαστική.


Μάλιστα φημολογείται πως υπήρχε και επαφή ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό με τους κιτρινόμαυρους να ζητάνε να μην εμπλακούν στην περίπτωση του παίκτη για να μπορέσουν να την ολοκληρώσουν θετικά. Όπως και να έχει ο παίκτης ντύθηκε στα πράσινα και στην ΑΕΚ είχαν δυσαρεστηθεί με την στάση του ποδοσφαιριστή (κυρίως) αλλά και του Παναθηναϊκού. Δεν αποκλείεται λοιπόν η περίπτωση απόκτησης του ταλαντούχου μέσου του τριφυλλιού να είναι και η απάντηση του δικεφάλου.

Η εμπλοκή του ΠΑΟΚ

Τέλος να αναφέρουμε πως την περίπτωση εξετάζει και ο ΠΑΟΚ καθώς ο Τάσος Λαγός βρισκόταν στην Εθνική Νέων υπό τις οδηγίες του τότε προπονητή, Γιώργου Γεωργιάδη. Για τον παίκτη λοιπόν εκφράζονται στην Τούμπα με τα καλύτερα λόγια και δεν αποκλείεται να υπάρξει κρούση και από τον Βορρά.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ