2012-04-17 11:31:41
Φωτογραφία για ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΣ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ...
Μπορεί ακόμα να μην έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, όλοι στην ομάδα κινούνται σε μεταγραφικούς… ρυθμούς.

Για αυτό, στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ καταφτάνουν πολλά φαξ με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενώ σε διαρκή… κίνηση βρίσκεται και το τμήμα σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς βρέθηκε στην Αργεντινή με στόχο να «χτενίσει» την τοπική αγορά και την εύρεση ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο «Γαύρος», εντός των επόμενων ημερών, ο Γιάννης Βρέντζος θα έχει συνάντηση με τον Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα, έχοντας τρεις προτάσεις για τους ερυθρόλευκους.

Πρόκειται για τους Ντιέγκο Βαλέρι, Ματίας Φρίτζλερ και Σίλβιο Ρομέρο, οι οποίοι αγωνίζονται και οι τρεις στην Λανούς. Ο πρώτος είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ενώ στα υπέρ του είναι πως έχει ιταλικό διαβατήριο. Ο Ματίας Φρίτζλερ μετράει περισσότερες από 130 συμμετοχές, ενώ ο 23χρονος Ρομέρο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, μια και έχει πετύχει 40 τέρματα τα τελευταία δύο χρόνια. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο «σφυρί» και ο Κλάους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο «σφυρί» και ο Κλάους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ