2012-04-17 11:27:19
Φωτογραφία για Πήγαν για Πάσχα στο χωριό και τους λήστεψαν.
Οι ληστές μπήκαν μετά την έξοδο των καλεσμένων - Η άτυχη ιδιοκτήτρια έκανε το λάθος να φέρει τα χρυσαφικά της από την Αθήνα, επειδή φοβόταν τους διαρρήκτες Η ληστεία έγινε λίγα λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στον Αχινό. Το ζευγάρι ηλικίας περίπου 65 ετών, είχε έρθει στο χωριό για το Πάσχα. Την ώρα της ληστείας κάθονταν στη βεράντα του σπιτιού μόνοι τους, αφού μόλις είχαν φύγει οι καλεσμένοι τους.

Ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά τους..

3 κουκουλοφόροι κρατώντας μαχαίρια. Οι ληστές έβαλαν τα μαχαίρια στο λαιμό της γυναίκας και του άνδρα λέγοντας με σπαστά ελληνικά: ''Μη φωνάξετε θα σας σκοτώσουμε. Λεφτά και χρυσαφικά γρήγορα''.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο ένας ληστής άρπαξε τα σκουλαρίκια που φορούσε η γυναίκα και στην συνέχεια τραβώντας την από τα μαλλιά την έσυρε μέσα στο σπίτι, ενώ οι δύο άλλοι κρατούσαν ακινητοποιημένο τον άνδρα με το μαχαίρι στο λαιμό.


Ο ληστής απείλησε ότι θα σφάξει τη γυναίκα και εκείνη του έδωσε τα χρήματα, περίπου 1.000 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα χρυσαφικά που είχε μέσα στη βαλίτσα (αξίας περίπου 20.000 ευρώ), τα οποία είχε πάρει από την Αθήνα μαζί της γιατί φοβόταν τους διαρρήκτες.

Οι αδίστακτοι ληστές φεύγοντας τους πήραν τα κινητά, έκοψαν το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου και είπαν στο σοκαρισμένο ζευγάρι να μην καλέσει την αστυνομία γιατί θα γυρίσουν και θα τους σκοτώσουν.

Στο Αχινό έχουν όλοι σοκαριστεί, ενώ η αστυνομία χτενίζει την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφυγαν πεζοί πηδώντας τον φράκτη, όπως μπήκαν χωρίς να ακουστεί κάποιο αυτοκίνητο να απομακρύνεται.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ