2012-04-17 11:30:06
Φωτογραφία για Στο «σφυρί» και ο Κλάους
Πουλάει και Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ, με σκοπό ο Βρύζας να μπορέσει να σώσει την ΠΑΕ και να πάρει την αδειοδότηση του Δικέφαλου από την UEFA χωρίς να στηριχτεί σε ξένες «πλάτες».

Όπως ειπώθηκε στην τελευταία ΓΣ του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται περίπου 5 εκ. ευρώ για να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Ωστόσο, λίγο αργότερα το ποσό αυτό έπεσε στα 3 εκ. ευρώ και ο Ζήσης Βρύζας πίστευε ότι μπορεί να στηριχθεί στον Σαχπατζίδη και να εξασφαλίσει έτσι ο σύλλογος την αδιεοδότηση από την UEFA πριν τις 30 Ιουνίου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όμως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εύπορος μέτοχος του ΠΑΟΚ, δύσκολα θα μπορέσει να βοηθήσει και στην ΠΑΕ πλέον περιμένουν βοήθεια αποκλειστικά από τους μάνατζερ οι οποίοι είχαν ενημερωθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, από την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα, να βρουν πρόταση ύψους 3 εκ. ευρώ τουλάχιστον για τον Κλάους.

Στον ΠΑΟΚ δεν τρέφουν φρούδες ελπίδες και γνωρίζουν πολύ καλά πως η ομάδα θα μπορέσει να αναστηθεί και να προχωρήσει με τακτοποιημένο το οικονομικό της ζήτημα μόνο με κινήσεις τύπου Βιεϊρίνια.

Μπορεί δηλαδή να απωλέσει άλλο ένα βασικό γρανάζι της ασπρόμαυρης μηχανής, όμως φαίνεται πως ο Βρύζας βρίσκεται σε αδιέξοδο και ο μόνος τρόπος να σωθεί η παρτίδα είναι αυτός.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ