2014-01-24 09:00:10
Φωτογραφία για O δισεκατομμυριούχος Αλκης Δαυίδ πνίγει στα δώρα τη μοντέλο σύζυγό του
Η Τζένιφερ Στάνο, είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Άλκη Δαυίδ, και πριν από λίγες ημέρες ένα δώρο έκπληξη από εκείνον την περίμενε έξω από το σπίτι τους.

Μια πανάκριβη Bentley τυλιγμένη με κόκκινη κορδέλα! Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα μοιράστηκε την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η διάσημη μοντέλα είναι λάτρης της μόδας και η ντουλάπα της, αποτελεί όνειρο της κάθε γυναίκας. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχει αδυναμία στα παπούτσια και αυτό το αποδεικνύουν οι παρακάτω φωτογραφίες, που ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι, έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τα καμώματά του και τις ακριβές του συνήθειες, τις κοσμικές στήλες, προκαλώντας κάποιες φορές και αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα σάλος είχε προκληθεί όταν μετά τη γέννηση του μικρού Νίκου, εκείνοι ήπιαν σε smoothie τον πλακούντα του.


Ποιός είναι ο Αλκης Δαυίδ

Γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας το 1968 και μεγάλωσε στην Αγγλία. Ο πατέρας του, Ανδρέας Δαυίδ, έχει στην κατοχή του εταιρείες εμφιαλώσεων της Coca-Cola σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αμέτρητες επιχειρηματικές δραστηριότητες

Ίδρυσε την εταιρεία διανομής ταινιών μέσω Internet Film Οn, είναι ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρείας Navios, ενώ παράλληλα εργάζεται και στην οικογενειακή επιχείρηση Δαυίδ-Λεβέντης. Η περιουσία του αγγίζει τα 3 δισεκατομμύρια λίρες, έχει σπίτια στο Λονδίνο, στο Λος Άντζελες, στις Σπέτσες και σαλέ στην Ελβετία. Περιλαμβάνεται στη λίστα των 1.000 πλουσιότερων ανθρώπων του βρετανικού λόμπι και είναι ο πλουσιότερος Ελληνοκύπριος της Μ. Βρετανίας.

Φυσικά, έχει και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Σε ψηφοφορία του περιοδικού «Scandal» αναδείχτηκε ο πιο σέξι άντρας, λατρεύει τα τραγούδια της Άννας Βίσση "θα το διαπιστώσετε βλέποντας τη σελίδα του στο Facebook", είναι φανατικός Παναθηναϊκός, ενώ στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα Κόβεντρι. Όπως έχει δηλώσει, αν είχε περισσότερο χρόνο, ίσως και να γινόταν κληρικός, κάτι που θα ήθελε πολύ. Έχει παντρευτεί δύο φορές, γάμοι που κατέληξαν σε διαζύγιο, αλλά του χάρισαν δύο παιδιά. Αυτό το διάστημα είναι παντρεμένος με το μοντέλο Τζένιφερ Στάνο.

Η γυμνή διαφημιστική καμπάνια

Ο Άλκης Δαυίδ έψαχνε τρόπο να διαφημίσει το πιο πρόσφατο δημιούργημά του, το διαδικτυακό ριάλιτι κανάλι Battlecam.com. Αντί λοιπόν να πληρώσει αδρά μια διαφημιστική εταιρεία, προτίμησε να πραγματοποιήσει μία ακόμη τολμηρή ιδέα του. Έτσι, ανέβασε στην ιστοσελίδα του δύο άκρως δελεαστικές προσφορές. Στην πρώτη έδινε 1 εκατ. δολάρια σε όποιον εμφανιζόταν γυμνός μπροστά στον Ομπάμα, φωνάζοντας έξι φορές τη λέξη «Battlecam»!

Πληροφορίες από το motherblog
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ