2014-01-24 14:33:06
Φωτογραφία για Ασυνείδητος οδηγός εμποδίζει τον ανάπηρο να περάσει από τον ποδηλατόδρομο!
Είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει καθημερινά στην Αλεξανδρούπολη και τον ποδηλατόδρομο. Ασυνείδητοι οδηγοί με απύθμενο θράσος και έλλειψη σεβασμού, ακόμη και στους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες!

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αδιαφορούν και εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν οι ίδιοι τη δουλειάς τους και οι υπόλοιποι "να πάνε να πνιγούν".

Αυτή η επιθετική συμπεριφορά ορισμένων δεν εκδηλώνεται μόνο σε βάρος των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, αλλά και στους υπόλοιπους συνανθρώπους μας.

Φυσικά δεν μπορούμε να περιμένουμε τη "θεία φώτιση" για να αλλάξουν μυαλά όλοι εκείνοι που συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, όσο η κοινωνία λειτουργεί με εγωιστικό τρόπο και αγνοεί τις έννοιες του σεβασμού και της αλληλεγγύης.

Ο οδηγός του μερσεντές το μεσημέρι της Πέμπτης, στάθμευσε το αυτοκίνητό του πάνω στον ποδηλατόδρομο κλείνοντας τη διέλευση στους συμπολίτες μας.


Την ίδια στιγμή ο συμπολίτης μας με το καροτσάκι περιμένει να βγεί επιτέλους ο ιδιοκτήτης του ΙΧ για να μπορέσει να περάσει! Μάταια όμως. Ο θρασύτατος και αγενής υπερήλικας νεοέλληνας, δεν έλεγε να βγει αφού διατηρεί κατάστημα παραδίπλα και έπρεπε να κλείσει τον ποδηλατόδρομο για να εξυπηρετηθεί ο ίδιος, όχι όμως οι άλλοι !

Ώσπου έπεσε σύρμα , όχι στην τροχαία, αλλά στον ίδιο ο οποίος έσπευσε βαριά βαριά να το απομακρύνει χωρίς να κάνει το αυτονόητο, να ζητήσει τουλάχιστον μια συγνώμη από τον ανάπηρο συμπολίτη μας που περίμενε κάμποση ώρα.

Που πάρκαρε μετά; Mα απέναντι από τον ποδηλατόδρομο στον ΟΤΕ εμποδίζοντας το λεωφορείο του ΚΤΕΛ να περάσει!! Τρελοκομείο απέραντο. Τσίρκο ΜEDRANO!!!!!
gatzoli.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ