2014-01-24 16:00:26
Φωτογραφία για ΕΥΒΟΙΑ: Εξαπάτησε δυο άτομα παριστάνοντας τον ιδιοκτήτη καταστήματος ανταλλακτικών αυτοκινήτων από την Κρήτη
Μετά την Αττική, την Πελοπόννησο και τη Δυτική Μακεδονία, η... χάρη ενός σεσημασμένου διαδικτυακού απατεώνα που έχει στην πλάτη ουκ ολίγες δικογραφίες έφτασε και στην Εύβοια! Μέσα σε λίγες ημέρες, εξαπάτησε δυο άτομα παριστάνοντας τον ιδιοκτήτη καταστήματος ανταλλακτικών αυτοκινήτων από την Κρήτη.

Ο 31χρονος είχε αναρτήσει αγγελία σε ιστοσελίδα του Ίντερνετ με την οποία ισχυριζόταν ότι πωλεί σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Πρώτος έπεσε στην παγίδα ένας 50χρονος ιδιοκτήτης φανοποιείου στη Χαλκίδα, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 31χρονο κι εκείνος τον έπεισε να καταθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του 1.550 ευρώ για την υποτιθέμενη αγορά ανταλλακτικών, τα οποία βέβαια δεν παρέλαβε ποτέ.

Το δεύτερο θύμα ήταν ένας 36χρονος, που και αυτός κατέθεσε 1.400 ευρώ στο λογαριασμό του απατεώνα για την αγορά ενός μεταχειρισμένου κινητήρα, αλλά δεν τον... είδε. Και οι δυο κατέθεσαν μηνύσει κατ' αγνώστου στην Ασφάλεια Χαλκίδας που κατάφερε να εξακριβώσει τα στοιχεία του σεσημασμένου δράστη και να σχηματίσει σε βάρος του άλλες δυο δικογραφίες για απάτη μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, ο απατεώνας παραμένει ελεύθερος αφού είχε περάσει το αυτόφωρο.

http://www.protothema.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ