2014-01-24 17:51:05
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΙΝΙΟ : ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Η ιδανική προσφορά ήταν για την Τσέλσι αυτή που κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χουάν Μάτα, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ικανοποιημένος με την προσφορά που κατέθεσε η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Τσέλσι για τον Χουάν Μάτα, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Συνέντευξη Τύπου.

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης και η προσφορά που λάβαμε αισθάνομαι πως ήταν η σωστή για την ποιότητα του. Είναι μια καλή κίνηση για τον Χουάν και την Premier League. Ήταν φανταστικός για την Τσέλσι και η Τσέλσι φανταστική γι' αυτόν», τόνισε αρχικά ο «special one» και πρόσθεσε:

«Όταν ήρθε η πρόσφορα ρώτησα τον ποδοσφαιριστή “θα είσαι ευτυχισμένος αν πας εκεί” και μου απάντησε “ ναι, θα είμαι πολύ ευτυχισμένος”, όποτε δεχτήκαμε την πρόταση».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν 37 εκατ. λίρες για τον Ισπανό διεθνή, ξεπερνώντας τα χρήματα που δαπάνησαν το 2008 για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (30,75 εκατ. λίρες).

Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός των «μπλε» αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Μοχάμεντ, Σαλάχ: «Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται γιατί μοιάζει με τον τρόπο που παίζουν οι δικοί μας επιθετικοί και το πόσο εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί στο παιχνίδι από τα αριστερά και τα δεξιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τιμοκατάλογος Leon Cupra
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τιμοκατάλογος Leon Cupra
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ