2014-01-24 19:45:09
Φωτογραφία για ΠΕΑΛΣ: Δηλώσεις Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ. για το περιστατικό έρευνας διάσωσης στο Φαρμακονήσι
Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος δηλώνει την στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας.

Αναφορικά με το συμβάν στην περιοχή του Φαρμακονησίου και δεδομένου ότι οι ίδιοι άνθρωποι, οι συνάδελφοί μας, στην ίδια περιοχή έχουν διασώσει μέχρι σήμερα χιλιάδες ανθρώπους, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία και δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ έως τώρα η ευαισθησία με την οποία ενεργούν και αντιμετωπίζουν τα περιστατικά, μας φαίνεται παράταιρο σήμερα, άνθρωποι να ισχυρίζονται ότι υπέστησαν την βιαιότητα τους.

Είμαστε οι τελευταίοι που θα υποστηρίξουμε ότι μετά από μια τέτοια τραγωδία, δεν πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος. Όπως όμως ήδη γνωρίζουμε η αρμόδια εισαγγελική αρχή διερευνά την υπόθεση και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας δηλώνοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη μας στη δικαιοσύνη αυτού του κράτους που υπηρετούμε.

Κατά την άποψή μας ερευνητέος ίσως θα έπρεπε να είναι και ο ρόλος όσων «πλαισίωσαν», τους παράνομους μετανάστες.

Τέλος επισημαίνουμε, ότι έως σήμερα, τόσο η πολιτική όσο και η στρατιωτική ηγεσία με τις εντολές τους αλλά και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής με τις πράξεις τους, έχουν αποδείξει ότι με σεβασμό στον ανθρώπινο παράγοντα εκτελούν το καθήκον τους, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθιστώντας τον τομέα της έρευνας και διάσωσης πρότυπο για άλλους παρόμοιους οργανισμούς διεθνώς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ