2014-01-24 23:37:08
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Ξύπνησε και κυνήγησε τον κλέφτη, αλλά σταμάτησε στη θέα του μαχαιριού!
Συνέβη ξημερώματα Τετάρτης στο Αμούρι Λαμίας. Ο διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι την ώρα που κοιμόταν η οικογένεια, ένα ζευγάρι με τα δυό του παιδιά. Κάποια στιγμή ο πατέρας άκουσε ένα θόρυβο και ξύπνησε. Μόλις κατάλαβε ότι κάποιος κλέφτης είναι στο σπίτι πετάχτηκε πάνω για να τον πιάσει.

Ο ποντικός το έβαλε στα πόδια πηδώντας σαν "ζαρκάδι" από τις σκάλες. Μόλις ο ιδιοκτήτης βρέθηκε στο δρόμο και προσπάθησε να τον κυνηγήσει , βρέθηκε μπροστά στον συνεργό που τον περίμενε απ΄ έξω, να τον απειλεί με ένα μαχαίρι.

Εκεί έλαβε τέλος και η καταδίωξη. Οι δυο ληστές εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι τρέχοντας. Πρόλαβαν να πάρουν όμως περίπου 1200 ευρώ που είχε ο άνθρωπος πάνω στο τραπέζι για να πληρώσει την επόμενη μέρα τη ΔΕΗ από το μαγαζί του.

Στις σκάλες όμως βρήκε ένα ρολόι που έπεσε από τον ληστή, που είχε μπει στο σπίτι.

Το είχαν κλέψει το προηγούμενο βράδυ στο Λειανοκλάδι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το ρολόι το έκλεψαν το προηγούμενο βράδυ από σπίτι που διέρρηξαν στο Λειανοκλάδι. Οι "ποντικοί" και σε αυτή την περίπτωση έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες την τελευταία στιγμή.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή παίρνοντας μαζί τους εκτός από το ρολόι και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη, που ευτυχώς δεν πρόλαβαν να κλέψουν.

lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ