2014-01-24 23:33:07
Φωτογραφία για Κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για τη σοσιαλδημοκρατία
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Παρασκευή (24/01), ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε διπλωματικούς και πολιτικούς συντάκτες. Εν όψει των ευρωεκλογών, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ ούτε διαλύεται ούτε κρύβεται αλλά καλεί τους πάντες σε συνεργασία.

«Θέλουμε να συγκροτηθεί η ευρύτατη δημοκρατική προοδευτική παράταξη. Και πάλι καλούμε τη ΔΗΜΑΡ να ενταχθεί στο σχήμα αυτό. Αλλά το σχήμα αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μια ιστορία στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και είναι το μόνο μέλος στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Συνεχίζοντας, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι «κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να λειτουργούν παρασιτικά σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ» και συνέχισε λέγοντας ότι «εάν ήταν να σκεφτόμαστε πρόσωπα ή κόμματα, η χώρα θα είχε πάει κατά διαβόλου». Τέλος, χαρακτήρισε «άδικο και ανήθικο κάποιοι να παίζουν τους καλούς στις πλάτες τις δικές μας».


Μαργαρίτης: «Η σιωπή απέναντι στις ακραίες επιλογές της ΝΔ, δεν είναι σοσιαλδημοκρατία»

Αιχμές προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ειδικά στον Βαγγέλη Βενιζέλο άφησε από την πλευρά του το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Θόδωρος Μαργαρίτης, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά είπε: «Ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει με μεγαλύτερη νηφαλιότητα να αντιμετωπίζει την υπόθεση της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς. Οι υπαινιγμοί σε βάρος της ΔΗΜΑΡ και η σιωπή απέναντι στις ακραίες επιλογές της ΝΔ, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να εργάζεσαι για τις προοπτικές της σοσιαλδημοκρατίας».

attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ