2014-01-25 08:39:08
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Οι κλέφτες άδειασαν ολόκληρο το φαρμακείο!
Έπαθε σοκ η νεαρή φαρμακοποιός χθες το πρωί όταν αντίκρισε άδειο το φαρμακείο Πήρε το πτυχίο της και αποφάσισε να ανοίξει ένα φαρμακείο, όχι στην πόλη, αλλά σε χωριό της Υπάτης κοντά στην περιοχή απ΄ όπου κατάγεται.

Η 26χρονη φαρμακοποιός, σύμφωνα με το LamiaReport, μέσα σε διάστημα περίπου ενός έτους, που είχε ανοίξει το φαρμακείο στη Λαδικού Υπάτης, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και μάλιστα δεν δίστασε ακόμη και να χρεωθεί για να έχει στο φαρμακείο και όλα τα φάρμακα, καθώς και άλλα προϊόντα ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες της.

Δυστυχώς όμως λογάριασε χωρίς τους κακοποιούς. Τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες, αν και το φαρμακείο βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, δεν δίστασαν να το διαρρήξουν και να το αδειάσουν στην κυριολεξία, αφού δεν άφησαν τίποτα, παρά μόνο τα ράφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζημιά πρέπει να ξεπερνάει τις 30.000 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν και άλλα κρούσματα διαρρήξεων σε σπίτια και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή.
LamiaReport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ