2014-01-25 10:50:07
Φωτογραφία για Σούπερ Λίγκα: Οι γηπεδούχοι τον πρώτο λόγο
Την ευκαιρία να προχωρήσουν με νίκες και να αυξήσουν τις πιθανότητες εισόδου στα πλέι οφ θα έχουν σήμερα Παναθηναϊκός και Ατρόμητος,που υποδέχονται τους Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το «διπλό» στη Βέροια ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Πλατανιά, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλή κατάσταση, θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι (επιστρέφει ο Λαγός) και είναι το μεγάλο φαβορί για το «τρίποντο», απέναντι στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου που «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη Σούπερ Λίγκα.

Χωρίς το Σάκη Τσιώλη στον πάγκο (παραιτήθηκε πρόσφατα) ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Γιαννιώτες προέρχονται από μία ακόμη ήττα, εντός έδρας, από την Καλλονή. Οι Περιστεριώτες έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά κανείς δεν θα πρέπει να «ξεγράψει» τους Ηπειρώτες.


Στο πρώτο χρονικά ματς της αγωνιστικής, η Καλλονή, που προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες θα υποδεχθεί -ως τυπικά γηπεδούχος- στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα, το σερί του οποίου σταμάτησε την περασμένη εβδομάδα από τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι είναι «ανοικτό» σε κάθε αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα του Σαββάτου: Καλλονή-Απόλλων Σμύρνης 15:00 Novasports 2, Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 17:15 Novasports 1, Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 19:30 Novasports 2. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ