2014-01-25 21:12:12
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΒΑΣΚΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΟΛΕΘΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (PHOTOS)
Το "gazzetta.gr" μεταφέρει από τη Βιτόρια τον τρόπο που υποδέχτηκε ο Τύπος της Βασκονίας τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμποράλ Κούτσα.

Σας παρουσιάζουμε αυτούσιο το δημοσίευμά του:

Με σκληρά λόγια για την εικόνα της Λαμποράλ, αλλά και σχόλια αναγνώρισης για τον Ολυμπιακό και τον Σπανούλη υποδέχτηκε ο Τύπος της Βασκονίας το εντυπωσιακό πέρασμα των Πρωταθλητών Ευρώπης από την “Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα”. Οι δύο μεγαλύτερες εφημερίδες της περιοχής, η “ΕL CORREO” και η “Diario” κάνουν εκτενείς αναφορές στο χθεσινό ματς με πρωτοσέλιδους τίτλους όπως “Το απόλυτο χάος” και “Ολεθρος για την Κούτσα από τον Ολυμπιακό”.

Στα σχόλια για το ματς σημειώνεται “η καταπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού που έδειξε στη Βασκονία γιατί είναι δύο χρόνια η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Mια αδύναμη ομάδα χωρίς προσανατολισμό, ντροπιάστηκε από τους πρωταθλητές σε ένα εφιαλτικό παιχνίδι”.


Δεν λείπουν, επίσης και τα εγκώμια στον αρχηγό των ερυθρόλευκων. “Ο Σπανούλης εκτόξευσε τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα, παίζοντας τέλεια το πικ ν ρολ, σκοράροντας και πασάροντας”, είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο της “Diario” που κάνει λόγο για “Ηχηρή τρίτη ήττα της Λαμποράλ στο ΤΟΡ-16 από έναν ασταμάτητο Ολυμπιακό”.

Η “CORREO” από την άλλη, κάνει λόγο για “μια χαλαρή και ανοργάνωτη Λαμποράλ που δέχτηκε δυνατό χαστούκι από τον Ολυμπιακό και έχασε έδαφος στο ΤΟΡ-16”. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι “ο Ολυμπιακός με ή χωρίς τον Σπανούλη ήταν πολύ καλός, έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, ενώ η Λαμποράλ που προκάλεσε μεγάλη λύπη στο κοινό της κατάφερε να τον κοντράρει μόνο για έξι λεπτά”.

Στην ανάλυση του αγώνα αναφέρεται “ότι ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα είχε απόλυτη ανάγκη τη νίκη και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους, αφού προηγήθηκε ακόμη και με 30 πόντους διαφορά, προκαλώντας θλίψη στη Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα”.

Φυσικά οι δύο εφημερίδες στέκονται και στις απουσίες των Σαν Εμετέριο και Χάνγκα, παρ' όλα αυτά χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη την εμφάνιση της ομάδας του Σκαριόλο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ