2012-04-17 15:04:05
Φωτογραφία για Ο Καμμένος κατεβαίνει στη Β’ Αθηνών
Η εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθηνών θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η μια από τις δυο τις οποίες θα επιλέξει ο Πάνος Καμμένος για τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαϊου, ως πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζει καλά τα λημέρια της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της Ευρώπης, και επιθυμεί να αξιοποιήσει τους πυρήνες ψηφοφόρων τους οποίους διατηρεί στη Β’ Αθηνών, ως βάση και αφετηρία για την όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι δημοσκόποι άλλωστε εκτιμούν ότι και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση η Β’ Αθηνών θα είναι η περιφέρεια η οποία θα κρίνει εν πολλοίς το αποτέλεσμα της κάλπης σε εθνικό επίπεδο. Έτσι, η ηγεσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων δίνει έμφαση στο Λεκανοπέδιο Αττικής, και η Β’ Αθηνών θεωρείται το «δόρυ» των εκλογικών επιδιώξεων του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Για τον λόγο αυτό, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών με αναγνωρίσιμες υποψηφιότητες, ώστε να βελτιώσουν το εκλογικό πλασάρισμά τους, και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ