2014-01-27 01:00:09
Φωτογραφία για Μανταλίνα Γκενέα: Το εκρηκτικό μείγμα των Μπελούτσι - Λόρεν
Είναι δύο από τις ωραιότερες και πιο αισθησιακές σταρ της μεγάλης οθόνης. Η Σοφία Λόρεν και η Μόνικα Μπελούτσι ξεχωρίζουν για την ομορφιά και το ακαταμάχητο σεξ απίλ τους.

Κι αν αναρωτιέστε πώς θα έμοιαζε μια γυναίκα που θα συνδύαζε τα ομορφότερα χαρακτηριστικά τους, η απάντηση δίνεται στο εξώφυλλο της ιταλικής έκδοσης του GQ.

Η Μανταλίνα Γκενέα είναι το εκρηκτικό μείγμα των δύο ηθοποιών - sex symbol.

Όπως αναφέρει το ανδρικό περιοδικό στον τίτλο του, η μαθηματική εξίσωση έχει ως εξής: "Μπελούτσι + Λόρεν= Γκενέα, το απόλυτο θηλυκό".

Η 26χρονη Ρουμάνα καλλονή εργάζεται ως μοντέλο από τα 15 της χρόνια. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες πολλών οίκων μόδας και πλέον θεωρείται από τα τοπ μόντελ εσωρούχων στον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια, κάνει καριέρα στο Μιλάνο της Ιταλίας, όπου και διαμένει.

Είναι, επίσης, ακτιβίστρια και μέλος της οργάνωσης "Καλλιτέχνες για την Ειρήνη και τη Δικαιοσύνη", λατρεύει τα ζώα και την κλασική μουσική… Και όχι μόνο Απ’ ό,τι φαίνεται, η Μανταλίνα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους σταρ του Χόλιγουντ και μάλιστα στους πιο περιζήτητους εργένηδες.

Διατηρούσε σχέση με το Τζέραρντ Μπάτλερ, το Λεωνίδα στην ταινία "300", με τον οποίο χώρισε το καλοκαίρι και τώρα βγαίνει με το συνάδελφό του, Μάικλ Φασμπέντερ.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ