2014-01-28 18:43:10
Φωτογραφία για Ετοιμάζονται οι ανακατατάξεις στο οικονομικό επιτελείο
Ο πρωθυπουργός φέρεται να είναι φανερά ενοχλημένος από την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και κυρίως από το αποτέλεσμα που παράγεται το τελευταίο διάστημα «Βρείτε τα». Αυτή είναι, με δύο λέξεις, κυριολεκτικά, η εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, προς τα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, το οποίο, τα τελευταία 24ωρα εμφανίζει σημάδια κανονικής... αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς φέρεται να είναι φανερά ενοχλημένος από την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και κυρίως από το αποτέλεσμα που παράγεται το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα κρατήσει μια απόσταση από όλους τους εμπλεκόμενους (ο Στουρνάρας του έκανε τη «βρόμικη δουλειά», ενώ ο Σταϊκούρας θεωρείται «ο άνθρωπος του»), προτιμά να μπει στη μέση και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ζητώντας να πέσουν οι τόνοι και όλοι να τα βρουν με όλους.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι οδεύουμε ολοταχώς προς αλλαγές. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο κ. Στουρνάρας οδεύει προς την Τράπεζα της Ελλάδας (ΤτΕ), γεγονός το οποίο θα συνεπάγεται αυτομάτως ότι ο κ. Σταικούρας θα αναβαθμιστεί σε επίπεδο αρμοδιοτήτων, αλλά όχι και σε επίπεδο θέσης.

Νέος υπουργός Οικονομικών, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ενώ φαίνεται ότι «καίγεται» οριστικά η προοπτική του βουλευτή Επικρατείας και στενού του συνεργάτη, Χρύσανθου Λαζαρίδη. Άγνωστο, τέλος, παραμένει το τι θα γίνει με τον κ. Στ. Παπασταύρου...
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ