2012-04-17 17:01:47
Φωτογραφία για «Κανόνες μέχρι το τέλος»!
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έγινε... μπαρούτι για την δεύτερη καθυστέρηση του Κουίνσι στις τελευταίες τρεις προπονήσεις και για αυτό τον άφησε εκτός Τρίπολης. Το μήνυμα του προς όλη την ομάδα αλλά και στον Γκανέζο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να γνωρίζει, να βλέπει και να καταλαβαίνει πως ο Παναθηναϊκός βαδίζει προς το χείλος της καταστροφής, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος η εικόνα διάλυσης στα διοικητικά να περάσει και μέσα στην Παιανία. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ως γνωστόν, έβαλε άγριο «χέρι» στον Κουίνσι στη προπόνηση της Δευτέρας και την Τρίτη τον απέκλεισε από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η κίνηση του 65χρονου τεχνικού μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Γκανέζος άργησε για δεύτερη φορά στις τελευταίες τρεις προπονήσεις! Όπως την Δευτέρα έτσι και την προηγούμενη Τετάρτη καθυστέρησε να πάει στην Παιανία και ο Φερέιρα του την... φυλούσε όπως αποδείχθηκε. Μάλιστα, στο τετ-α-τετ που είχαν, ο Ίβηρας προπονητής ξεκαθάρισε στον Κουίνσι πως «δεν με νοιάζει τι γίνεται στην ομάδα. Εδώ θα έχουμε κανόνες μέχρι και την τελευταία μέρα. Όποιος δεν τους τηρεί θα έχει πρόβλημα». Ο αποκλεισμός του διεθνή εξτρέμ ήταν και ένα ξεκάθαρο μηνύμα και προς την υπόλοιπη ομάδα ενόψει της συνέχειας.
www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ