2014-01-31 23:28:08
Φωτογραφία για Nintendo: Μίλησε για τα σχεδία της σχετικά με Wii U, 3DS και τους τίτλους της σε smartphone
Χθες σας είχαμε πει για την πρόθεση της Nintendo να αγοράσει πίσω μετοχές που την ανήκουν και ότι περιμένουμε εξελίξεις σύντομα.

Σήμερα λοιπόν υπάρχουν νέα από την Nintendo σχετικά με το μέλλον της εταιρείας και κυρίως για το μέλλον του Wii U.

Η Nintendo λοιπόν δήλωσε ότι το Wii U θα συνεχίσει κανονικά όπως έχει και δεν σκέφτεται να κάνει κάποια μείωση στην τιμή έτσι ώστε να αύξηση τις πωλήσεις.

Ανακοίνωσε επίσης μια σειρά τίτλων που πιστεύει ότι θα τονώσουν την κατάσταση και θα κάνουν τους gamers να διαλέξουν την κονσόλα της.

Τα games λοιπόν που θα βγουν για το Wii U τους επόμενους μήνες είναι το Donkey Kong Country Tropical Freeze το οποίο βγαίνει στις 21 Φεβρουαρίου ενώ μέσα στο 2014 θα δούμε επίσης Mario Kart 8, Hyrule Warriors (προσωρινό όνομα), Super Smash Bros, Bayonetta 2 και τέλος έναν καινούργιο τίτλο από την Monolith Software ενώ στο μέλλον δούμε τα games του DS στο Wii U μέσω Virtual Console.

Εκτός του Wii U ανακοίνωσε και αρκετούς τίτλους για την φορητή κονσόλα το 3DS όπως το Professor Layton and the Azran Legacy, Yoshi's New Island, Super Smash Bros και Mario Gold: World Tour.

Τέλος σχετικά με τις φήμες που υπήρχαν ότι η Nintendo θα μεταφέρει τους πρωτοκλασάτους τίτλους της όπως το Zelda και το Metroid σε smartphones και tablets ο πρόεδρος της εταιρείας Satoru Iwata απέκλεισε αυτό το
technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ