2014-02-03 17:30:09
Φωτογραφία για Βραβείο Διαπολιτισμικής Καινοτομίας 2014
Intercultural Innovation Award 2014

Νέα Υόρκη/Μόναχο: Το BMW Group και η Συμμαχία Πολιτισμών του ΟΗΕ (UNAOC), στο πλαίσιο του Βραβείου Διαπολιτισμικής Καινοτομίας (- Intercultural Innovation Award), ξεκίνησαν την ετήσια αναζήτησή τους για νέους οργανισμούς που εμπλέκονται σε καινοτόμες διαπολιτισμικές δραστηριότητες.

Δέκα οργανισμοί με βασικά projects που προάγουν την διαπολιτισμική αντίληψη με νέους και βιώσιμους τρόπους θα επιβραβευτούν με χρηματικό ποσό έχοντας παράλληλα τη στρατηγική υποστήριξη του BMW Group και της UNAOC. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές online μέχρι την Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2014, ώρα 5:00 μ.μ ώρα Νέας Υόρκης.

Οι δέκα φιναλίστ θα κληθούν να παρουσιάσουν τα projects τους στο 6ο Παγκόσμιο Φόρουμ της UNAOC, τον Αύγουστο του 2014 στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Το Βραβείο Διαπολιτισμικής Καινοτομίας που λανσαρίστηκε το 2011 είναι το αποτέλεσμα μιας μοναδικής συνεργασίας δημοσίου/ιδιωτικού τομέα μεταξύ της Συμμαχίας Πολιτισμών του ΟΗΕ (UNAOC) και του BMW Group
. Με προεξέχοντα στόχο την υποστήριξη του ανθρώπου να βοηθήσει τον ίδιο του τον εαυτό, η NAOC και το BMW Group αξιοποιούν τους πόρους, το χρόνο και τα δίκτυά τους προς όφελος των διακριθέντων. Αυτό το νέο μοντέλο συνεργασίας μεταξύ ΟΗΕ και ιδιωτικού τομέα δημιουργεί βαθύτερη απήχηση, αφού και οι δύο εταίροι προσφέρουν την αντίστοιχη εμπειρία και τεχνογνωσία τους προκειμένου να διασφαλιστεί η βιώσιμη ανάπτυξη κάθε project.

Συνολικά, 100.500 δολάρια θα διατεθούν στους διακριθέντες, από τα οποία τα 40.000 θα έχουν αποδέκτη το καλύτερο project. Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του βραβείου, οι νικητές του 2011 είχαν αυξήσει των αριθμό των ωφελημένων πολιτών κατά 96% κατά μέσο όρο. Το 2012, υπήρξαν πάνω από 500 αιτήσεις συμμετοχής από 90 χώρες.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ