2014-02-03 23:32:08
Φωτογραφία για Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη τίμησε ο Σύλλογος Τρίτεκνων Αττικής, για τη στήριξη που παρέχει στις τρίτεκνες οικογένειες
Για την έμπρακτη υποστήριξη και συμπαράστασή του στις τρίτεκνες οικογένειες τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης από το Σύλλογο Τρίτεκνων Αττικής, στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου, στην οποία τα μέλη και οι φίλοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το Δ.Σ. με ομόφωνη απόφασή του ανακήρυξε σε Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου τον κο Πατούλη, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες των μελών του για τη σταθερή και αμέριστη στήριξη που προσφέρει στην προσπάθεια των οικογενειών με τρία παιδιά να ανταποκριθούν στο απαιτητικό γονεϊκό ρόλο τους, από την ανάληψη της πρώτης Δημαρχιακής του θητείας ( 2007) έως και σήμερα.

Ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη είναι ο πρώτος Δήμος που καθιέρωσε τα μειωμένα έως και μηδενικά δημοτικά τέλη για τις τρίτεκνες οικογένειες, καθώς και την πολιτική των χαμηλών ή και μηδενικών τροφείων για τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, παροτρύνοντας και άλλους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να πράξουν ομοίως, ως ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς τους στην ελληνική κοινωνία και στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, μαζί με τις θερμές ευχές του για υγεία και πρόοδο στα μέλη των τρίτεκνων οικογενειών και το «θερμό ευχαριστώ» που απηύθυνε για την τιμητική αυτή διάκριση, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι ο Δήμος Αμαρουσίου, αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται στο πλευρό τους σε κάθε τους ανάγκη, αρωγός της σημαντικής καθημερινής προσπάθειας τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν ανησυχούν στη Red Bull
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν ανησυχούν στη Red Bull
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ