2014-02-04 07:50:39
Φωτογραφία για Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια
Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 3/2 έως και 7/2;

 ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά επαναστάτες και μπορεί να φτάσετε στο τέρμα από μια κατάσταση εκρηκτική. Παρόλο που επικρατεί η λογική και η συγκρατημένη συμπεριφορά κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, γίνονται διάφορες μικρές ανατροπές οι οποίες δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που μπορεί να μάθετε για ένα πρόσωπο που είστε μαζί και αυτό να σας ταράξει. Αλλά ό, τι και να γίνει τουλάχιστον θα ξέρετε την αλήθεια. Αν είστε μαζί με Αιγόκερω μπορεί να τον πληγώσετε με την συμπεριφορά σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε αρκετά πιο συντροφικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Το βλέπετε ότι χρειάζεται να έχετε μια φιλική συμπεριφορά απέναντι σε όλους και όλα αλλά αυτό σας πιέζει γιατί ο συντηρητισμός σας δεν το επιτρέπει μερικές φορές. Η συντροφικότητα είναι πολύ δύσκολη για σας αλλά με κάποιο τρόπο θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τα δύσκολα του συντρόφου σας
. Το πιο σημαντικό είναι να είστε φιλικοί και συνεργάσιμοι και περισσότερο ανοικτοί σε νέες ιδέες οι οποίες μπορεί να σας φαίνονται πολύ φιλελεύθερες. Η κρυφή ξαφνική επαφή με έναν Κριό θα σας αναστατώσει γιατί δεν ξέρετε με ποιο τρόπο θα τον διαχειριστείτε. Καλύτερα είναι να κρατήσετε μια μυστική επαφή παρά να βγει προς τα έξω τώρα και να εκτεθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε πολύ καλύτερα και έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τα πάντα. Μπορεί από την δική σας δυναμική συμπεριφορά να κόψετε κάποιες γέφυρες πολύ εύκολα με έναν Αιγόκερω, χωρίς να νιώθετε άσχημα ή ότι εσείς φταίτε ή ότι σταματάτε μια κατάσταση από την πλευρά σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα είστε κάπως μπερδεμένοι και ίσως να μην μπορείτε να μιλήσετε με ξεκάθαρη άποψη γιατί κάποιες συναισθηματικές ψευδαισθήσεις θα σας παιδεύουν για ένα μικρό διάστημα. Η σχέση με Τοξότη ή Ιχθύ θα είναι αυτή που πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να ειπωθούν διάφορα ψέματα άθελά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μια προδιάθεση για να έχετε επιτυχία και να περνάτε καλά. Αν έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα δείτε ότι θέλετε πολύ βαθιά να είστε με το άλλο σας μισό ίσως όμως οι συνθήκες να μην το επιτρέπουν κατά την γνώμη σας και αυτό θα είναι κάπως τροχοπέδη για τα όνειρά σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση και είναι Υδροχόος θα χρειαστεί να το καταλάβετε πιο σφαιρικά γιατί μερικές φορές η συμπεριφορά του είναι περίεργη. Καλύτερα να κάνετε φιλικές συζητήσεις και να μην κολλάτε αν ενδιαφέρθηκε για σας με τρόπο παιδικό. Η επαφή με Αιγόκερω ίσως είναι πιο εύκολη αλλά μην το παρατραβάτε επειδή έχετε διαφορές σε κάποιες λεπτομέρειες. Η ουσία μετράει.

ΛΕΩΝ

Είστε αρκετά ανοικτοί για το απόλυτο του χαρακτήρα σας και αυτό βοηθάει στο να κάνετε μια καλύτερη φιλική σχέση. Η αλήθεια που μπορεί να θέλετε να υπάρχει μεταξύ σας ίσως να βοηθήσει να δείτε και εσείς μια άλλη πλευρά του ατόμου που είστε μαζί και κυρίως αν είναι Υδροχόος. Η συντροφικότητα πάντως σας κάνει καλό και εσείς για λίγο θα πρέπει να κατεβάσετε το προσωπικό σας εγώ. Πάντως αν νιώθετε πίεση από τον Αιγόκερω γιατί μπορεί να πάρει κάποιες αποφάσεις ξαφνικές θα πρέπει, αν τον θέλετε, να δράσετε αστραπιαία. Η γνωριμία με ένα νεώτερο πρόσωπο θα σας δείξει ένα καινούργιο δρόμο. Ο Κριός, Ζυγός και Τοξότης θα σας ξεσηκώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε κάπως περίεργα ενώ δηλαδή ο περίγυρος στηρίζει κάθε τι που κάνετε οι συνθήκες είναι κάπως δύσκολες και τα νεύρα σας είναι στην τσίτα. Το ζητούμενο είναι να μην χάσετε μια καλή σχέση που έχετε και να την κρατήσετε όσο μπορείτε σε καλή κατάσταση. Η ξαφνική γνωριμία με έναν Κριό ή Υδροχόο θα σας αλλάξει κάπως την ζωή αλλά κυρίως θα σας ανανεώσει γιατί είναι κάτι που χρειάζεστε. Η επιστροφή ενός Καρκίνου που μπορεί να νιώθει την πίεση από τους δικούς του ανθρώπους ότι σας έχει αδικήσει ίσως να σας γίνει ξαφνικά ή να μάθετε κάτι που δεν το περιμένατε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ 

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ ερωτικοί και συγχρόνως πολύ φιλικοί με όλα τα πρόσωπα που φλερτάρετε γύρω σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε καλύτερη διάθεση και πιθανόν να κάνετε προσπάθειες οι οποίες σίγουρα θα σας βοηθήσουν να εκτονωθεί η αρνητική ενέργεια που υπήρχε μεταξύ σας. Όμως μερικοί θα πάρετε φόρα και μπορεί να κάνετε μια γενναία διακοπή γιατί θα καταλάβετε μέσα σας ότι μπορεί τελικά εκεί που περιμένατε και περιμένατε να μην γίνει τίποτα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ίσως ζείτε ακόμα και ένα πλατωνικό έρωτα με ένα Ιχθύ. Θα είναι ποικίλα τα συναισθήματά σας αυτή την εβδομάδα για αυτό θα γίνουν αρκετές αλλαγές που τελικά θα είναι για το καλό σας γιατί θα αλλάξει τελείως το τοπίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε κάποιες εντάσεις για αυτό θα χρειαστεί να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας για να διαχειρίζεστε τις δυσκολίες. Η σχέση με τον Υδροχόο θα ενταθεί και ίσως να μην δέχεστε τον τρόπο που σας αντιμετωπίζει γιατί εσείς θέλετε συναίσθημα και ο άλλος μπορεί να μοιάζει απόμακρος. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσετε ότι έχετε κάποια ευθύνη απέναντι σε ένα πρόσωπο και ίσως να φερθείτε κατά κάποιο τρόπο με ένα τυπικό τρόπο. Το ζητούμενο όμως είναι να είστε δίκαιοι με έναν Κριό και να του δώσετε αυτά που σας ζητάει γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε μια απρόοπτη συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε στα καλά σας για αυτό δεν δημιουργείτε φασαρίες ή δεν υπάρχουν εντάσεις με το πρόσωπο που είστε μαζί. Μια νέα συνταρακτική γνωριμία με ένα νεώτερο πρόσωπο θα σας παρασύρει και ίσως να νιώσετε και πάλι στην εφηβεία. Η σχέση με Καρκίνο ίσως να σας ζορίζει γιατί έχει συναισθηματικές απαιτήσεις οι οποίες σας φαίνονται μερικές φορές παράλογες. Νιώθετε συχνά ότι σας πνίγει και χάνετε την ελευθερία σας. Επειδή όμως έχετε γενικά κατανόηση και φιλική διάθεση, με τον τρόπο σας θα διευθετήσετε όλες τις κόντρες και τις αντιξοότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δοκιμάζεστε εφ όλης της ύλης γιατί ενώ υπάρχουν καλές προοπτικές με έναν Καρκίνο υπάρχουν κάποιες εξωτερικές επιρροές στις οποίες συμπαρασύρεστε και οι αποφάσεις σας ίσως δεν είναι οι σωστές. Μπορεί να είστε θυμωμένοι ή ακόμα και θιγμένοι από διάφορες καταστάσεις και τώρα ίσως να πάρετε ανάποδες από κάποια στοιχεία του άλλου ατόμου. Η επαφή με Λιοντάρι αν θα προχωρήσετε ή όχι μαζί και οι αποφάσεις σας θα χρειαστεί να είναι άμεσες. Με τον Κριό πάντως θα υπάρχουν κάποιες παρεμβάσεις από την πλευρά σας και πιθανόν να μην τα πάτε και πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Εσείς θα σκέφτεστε ότι θα είστε όσο μπορείτε συντροφικοί και θετικοί για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε στα πάνω σας για αυτό θα είστε αρκετά ανοικτοί με πολλές γνωριμίες και νέες επαφές. Κυρίως τα άτομα που έχετε μια μοναχικότητα θα δείτε ότι θα είστε πιο εύκολοι και άρα θα μπορέσετε να νιώσετε ότι είστε αγαπητοί και ποθητοί. Μην φοβόσαστε πάντως να διεκδικήσετε γιατί με αυτό τον τρόπο θα αγαπηθείτε και θα γίνετε πολύ κοντινοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο αυθορμητισμός και η αλήθεια θα μετρήσουν πάνω από όλα και μην πάτε ενάντια στο εσωτερικό σας κόσμο επειδή δεν βρίσκετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε οι αναζητητές της αλήθειας θα δείτε ότι θα υπάρχει ανταπόκριση από το καλύτερο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Παρόλο που παίζετε ρόλο από τα παρασκήνια τελικά έχετε και ένα τρόπο να αντιστέκεστε απέναντι στην καταπίεση για αυτό αντιδράτε με απομόνωση. Το Λιοντάρι που μπορεί να ντρέπεστε να δείξετε τι νιώθετε για αυτό γιατί μπορεί να εκτεθείτε, είναι ευγενικό μαζί σας αλλά δεν κάνει κάποιο βήμα να επιβεβαιώσει τα συναισθήματά σας. Αν το είχατε πληγώσει παλιά με την επιπολαιότητά σας ή ακόμα και την απιστία σας ακόμα θα το σκέφτεται να γυρίσει σε εσάς. Πιθανόν να χρειάζεστε χρόνο για να μιλήσει η καρδιά με την αλήθεια. Ο Ζυγός κάνει φιλότιμες προσπάθειες να σας προσεγγίσει αλλά εσείς ίσως να μην είστε ξεκάθαροι και αυτό που ζητάει είναι να μην είστε ήξεις - αφήξεις.

 * Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Πηγή: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/EROTIKA-KAI-OHI-MONO/item/54516-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia#ixzz2sKV1GRmV
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός σήμερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ