2014-02-04 17:41:15
Φωτογραφία για Σε εφαρμογή το πλάνο της Γιουβέντους
Τις διαδικασίες για την ανανέωση των συμβολαίων αρκετών ποδοσφαιριστών που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι έχουν αρχίσει στη Γιουβέντους.

Ο Αντρέα Πίρλο υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια με τη «Γηραιά Κυρία» και, όπως αποκαλύπτει η «Gazzetta dello Sport» σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι τον ίδιο δρόμο.

Πρώτος από όλους ο δεύτερος τερματοφύλακας του συλλόγου, Μάρκο Στοράρι, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι εκείνος αποφασίζει για το μέλλον του, με τη διοίκηση την ίδια ώρα να εξετάζει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Από την πλευρά τους, ο Αντρέα Μπαρτζάλι αναμένεται να υπογράψει για ακόμη έναν χρόνο, ενώ δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι επεκτάσεις των συμβολαίων του Κιελίνι και τον Λιχτστάιντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Από εκεί και πέρα, προτεραιότητα για τους «μπιανκονέρι» παραμένει η ανανέωση του Πολ Πογκμπά, ενώ στο άμεσο μέλλον θα φανεί τι θα γίνει με τους Κλαούντιο Μαρκίζιο και τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο.

Ωστόσο, ο τελευταίος -μαζί με τον Μίρκο Βούτσινιτςτ και τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα- είναι αμφίβολο αν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Επίσης, θέμα προς συζήτησης είναι και η επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του Αντόνιο Κόντε, αφού λήγει το 2015 και θα υπάρξουν συζητήσεις για άλλα τέσσερα χρόνια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ