2014-02-09 01:57:28
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΣΙΣΤ Ο... ΤΣΟΡΙ!
Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ με τις 3 ασίστ που... "κέρασε" στην αναμέτρηση με τη Βέροια έπιασε τις 10 και μαζί και την... πρωτιά στην φετινή Σούπερ Λίγκα!

Ο Αργεντινός μέσος ξεπέρασε τον Κάμπελ στις ασίστ με τον Κοσταρικανό να έχει μείνει στις 8. Ο Τσόρι έχει 10 τον αριθμό και είναι πλέον πρώτος στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει πάντως 3 παίκτες στην πρώτη εξάδα των κορυφαίων πασέρ του πρωταθλήματος, αφού εκτός από τους Ντομίνγκεζ και Κάμπελ είναι και ο Φουστέρ με 7 ασίστ.

Ο Ολαϊτάν των 2 γκολ κόντρα στην Βέροια έφτασε τα 7 στο σύνολο στην Σούπερ Λίγκα, έχοντας σκοράρει 9 φορές φέτος ενώ στα τελευταία παιχνίδια των ερυθρόλευκων έχει βρει δίχτυα με Λεβαδειακό, Ξάνθη, Παναιτωλικό και με την παλιά του ομάδα, τη Βέροια.

Ο Νιγηριανός επιθετικός είναι μαζί με τον Κάμπελ στην 2η θέση των σκόρερ του Ολυμπιακού από τους παίκτες που παραμένουν στο ρόστερ, μετά τον Σαβιόλα (χωρίς να υπολογίζεται ο Μήτρολογλου καθώς έχει φύγει).

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό έβαλε πεντάρα για 4η φορά φέτος, με τη διαφορά όμως ότι αυτή τη φορά έβαλε τα 5 γκολ σε χρόνο-ρεκόρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ