2014-02-10 18:36:06
Φωτογραφία για Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, του Πρέσβη της Σερβίας στην Ελλάδα Μπ. Λαζάρεβιτς
Τα φιλικά αισθήματα που συνδέουν τον ελληνικό και τον σέρβικο λαό επιβεβαίωσαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα Μπράνκο Λαζάρεβιτς, κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε στο γραφείο του στο Δημαρχείο με σκοπό τη γνωριμία και τη σύσφιξη των δεσμών ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κατά την επίσκεψή του ο Μπράνκο Λαζάρεβιτς, Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα από το 2011, εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Δημάρχου Αμαρουσίου αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί στον Δήμο.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας τους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, επιβεβαίωσε, και από την πλευρά του, τους δυνατούς δεσμούς φιλίας και αδελφότητας που συνδέουν τους δύο λαούς και με ιδιαίτερη ικανοποίηση αποδέχτηκε την πρόταση για ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασίας με την ανάληψη από κοινού ενεργειών από μέρους της Πρεσβείας της Σερβίας και του Δήμου Αμαρουσίου.

Απαρχή αυτής της συνεργασίας ο Πρέσβης ευχήθηκε να αποτελέσει ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου Ανεξαρτησία της Σερβίας, στον οποίον προσκάλεσε τον Δήμαρχο να παρευρεθεί.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προσφορά ενός ιστορικού λευκώματος για την πόλη του Αμαρουσίου.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο μεταφραστής του Σέρβου Πρέσβη Γιάννης Τσαχαλίδης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ