2014-02-11 08:33:05
Φωτογραφία για Η επέλαση της Hyundai
Η κατάκτηση υψηλού μεριδίου στην ευρωπαϊκή αγορά είναι ένας από τους πρώτους στόχους και των αυτοκινητοβιομηχανιών που έχουν τις ρίζες τους εκτός της Γηραιάς Ηπείρου.

Μετά τους μεθοδικούς Ιάπωνες κατασκευαστές ακολούθησαν οι τολμηροί Κορεάτες, οι οποίοι, με συντονισμένες κινήσεις, εδραιώνουν τη θέση τους στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Πρωτοπόρος στην κορεατική επέλαση είναι η Hyundai, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ν. Κορέας.

Σημαντικό ρόλο στην προβολή των προϊόντων της παίζουν και οι μεγάλες επιτυχίες που σημειώνει σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Στη συλλογή των ευρωπαϊκών διακρίσεων προστέθηκε πρόσφατα ένα βραβείο σχεδιασμού.

Ολα τα νέα μοντέλα της πολυτελούς σειράς Genesis βραβεύτηκαν με το βραβείο σχεδιασμού «iF Product Design Award 2014».

H βράβευση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας για τον σχεδιασμό των κατάλληλων προϊόντων για τις αντίστοιχες περιοχές, καθώς και την επικύρωση του σχεδιασμού και της ποιότητάς της.


Ο Πίτερ Σρέγιερ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σχεδιασμού, σχολίασε: «Το όραμά μου για τη μάρκα είναι η δημιουργία περισσότερων σημείων επαφής με τους πελάτες μας.

Το ολοκαίνουργιο Genesis αποδεικνύει πως αυτή η εξελιγμένη σχεδιαστική φιλοσοφία μπορεί να μεταφερθεί σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων και να διεγείρει συναισθηματικά το ευρωπαϊκό κοινό».

Στην προσπάθεια για άνοδο στην ευρωπαϊκή αγορά, ανεκτίμητη είναι και η προσφορά και της ελληνικής αντιπροσωπείας Hyundai Ελλάς Π. Ρ. Δάβαρη, η οποία επί σειρά ετών πρωταγωνιστεί στην τοπική αγορά.

Ειδικότερα, το 2013 η ελληνική εταιρεία κατέγραψε αύξηση στον όγκο των πωλήσεων κατά 51,3%, καταλαμβάνοντας μία θέση στην πρώτη τριάδα των ευρωπαϊκών χωρών που σημείωσαν θετικό πρόσημο.

Επίσης είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση σε όλη την ελληνική αγορά! H επιτυχία της έχει μεγαλύτερη αξία αν συνυπολογιστούν οι αντιξοότητες της ελληνικής οικονομίας και οι περιορισμοί των τραπεζών σε κάθε συναλλαγή.

Άνοδος πωλήσεων

Δυναμικά ξεκίνησε το 2014, καθώς τον Ιανουάριο διέθεσε 472 αυτοκίνητα και κατατάχτηκε στην τέταρτη θέση της ελληνικής αγοράς. Το ποσοστό της ανέβηκε στο 7,4%, από 6,8% που ήταν το 2013.

Φέτος η γκάμα ενισχύεται με την προσθήκη νέων μοντέλων και εκδόσεων. Ειδικότερα, τον Απρίλιο λανσάρεται το ολοκαίνουργιο i10, ένα μίνι με premium χαρακτηριστικά. Η εργονομία και η λειτουργικότητά του βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο της κατηγορίας.

Οι διαστάσεις παραπέμπουν στη μεγαλύτερη κατηγορία - είναι 8 εκ. πιο μακρύ από τον προκάτοχό του.

Πιο χαμηλό κατά 5 εκ. για μεγιστοποίηση της αεροδυναμικής. Διαθέτει το μεγαλύτερης χωρητικότητας χώρο αποσκευών στην κατηγορία (252 λίτρα) και τον πιο άνετο χώρο επιβατών στην κατηγορία, με 1.890 χιλ. χώρο για τα πόδια.

Κινητήρες Kappa 1.0 και 1.2, με ισχύ 65 και 87 ίππους, αντίστοιχα, οι οποίοι προσφέρονται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για μεγαλύτερη άνεση. Εκπομπές CO2 από 98 γρ./χλμ.

Προσφέρεται με πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση - 6 αερόσακοι, ESP, εμπρός/πίσω δισκόφρενα, ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, υπολογιστής ταξιδίου, A/C, κεντρικό κλείδωμα, πλήρες ηχοσύστημα με θύρες USB και iPod.

Οπως όλα τα μοντέλα της μάρκας, καλύπτεται από το επιτυχημένο πρόγραμμα εγγύησης 5 Year Triple Care Hyundai: 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν οδική βοήθεια και τεχνικοί έλεγχοι, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Επίσης ενισχύεται η γκάμα των ειδικών εκδόσεων Go Brasil με εξαιρετικό εξοπλισμό, σε δελεαστικές τιμές και αναμένεται το ix35 facelift 1.7 d. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ - ΤΡΙΣΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ - ΤΡΙΣΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ