2014-02-12 14:14:35
Φωτογραφία για «ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΕΛ»
Ως ένας από τους παίκτες που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί στην Άρσεναλ, καθώς έχει όλο το μέλλον μπροστά του χαρακτηρίζεται από αγγλικό δημοσίευμα ο Τζόελ Κάμπελ, για τον οποίο γράφονται ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, κάτι που δείχνει πως κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι για τους «κανονιέρηδες».

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ, πάντως, διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ίσως να μη μείνει τελικά στην Αγγλία.

«Ο 21χρονος Κοσταρικανός χαίρεται τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει σκοράρει εννέα γκολ και έχει μοιράσει 10 ασίστ έως τώρα. Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο ότι είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να μεταγραφεί, με την πιθανότητα να εξετάζεται από τους κανονιέρηδες», γράφει το σχετικό δημοσίευμα και καταλήγει.

«Παρά την παρουσία του Ολιβιέ Ζιρού στο Έμιρεϊτς και την πιθανολογούμενη άφιξη ενός στράικερ το καλοκαίρι, εξακολουθεί να υπάρχει χώρος στην ομάδα των κανονιέρηδων για έναν παίκτη που μπορεί και να σκοράρει και να δημιουργεί ταυτοχρόνως, ο οποίος είναι αρκετά νεαρός να βελτιωθεί υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ