2014-02-12 15:00:22
Φωτογραφία για Ανακοίνωση ΟΜΑΕ: Πρόταση Επιτροπής ΚΑΡΤ
Η διοικούσα επιτροπή της ΟΜΑΕ έκανε αποδεκτή την πρόταση της επιτροπής ΚΑΡΤ κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου της κ. Δημήτρη Μιχελακάκη, ώστε να αναλάβει την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης/διαμονής δύο στελεχών από την Ευρώπη, σε κάθε αγώνα του Πρωταθλήματος ΚΑΡΤ.

Συγκεκριμένα ένας Αλυτάρχης και ένας Τεχνικός Έφορος με αποδεδειγμένη διεθνή εμπειρία θα στελεχώσουν τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Καρτ για το 2014, ενισχύοντας το κύρος των διοργανώσεων.

Η παρουσίας τους στους αγώνες, δεν θα έχει μόνο εποπτικό χαρακτήρα, αλλά και εκπαιδευτικό, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα θα συμμετέχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια Αλυταρχών, Τεχνικών Εφόρων, Αγωνοδικών και Κριτών.

Με την παραπάνω κίνηση η Επιτροπή ΚΑΡΤ στοχεύει, τόσο στην απαιτούμενη ανάκτηση της αξιοπιστίας των εγχωρίων διοργανώσεων, όσο και στην ανταλλαγή απόψεων/εκπαίδευση των αντίστοιχων στελεχών από την Ελλάδα, ώστε πολύ σύντομα να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο, πλήρως καταρτισμένο και απόλυτα εξειδικευμένο σώμα στελεχών στην χώρα μας για το χώρο του ΚΑΡΤ.

Η διοικούσα επιτροπή της ΟΜΑΕ

Μανώλης Χαλιβελάκης

Επαμεινώνδας Φατούρος

Δημήτρης Μιχελακάκης

Γιάννης Μεσημέρης
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ