2014-02-13 00:10:10
Φωτογραφία για Ξεχωρίστε την Ημέρα των Ερωτευμένων με την λάμψη σας
Σε απόσταση αναπνοής από την Ημέρα των Ερωτευμένων και όλες οι κυρίες είναι γεγονός ότι θέλουν να δείχνουν όμορφες και λαμπερές για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαιτάνης διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σε επεμβατικές και μη αισθητικές θεραπείες, εστιάζει στο φυσικό αποτέλεσμα και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους με ασφάλεια.

Ακολουθώντας τις θεραπείες προσώπου και σώματος που προτείνει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης θα έχει κανείς την ευκαιρία να δει την εμφάνισή του ν’ ανανεώνεται!

Όπως αναφέρει, θεραπείες προσώπου, όπως είναι τα λέιζερ pixel & accent, ο καθαρισμός προσώπου, η ενυδάτωση, η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (ecopeel), καθώς και η μεσοθεραπεία με αυτόλογους παράγοντες, είναι μερικές μόνο από τις εφαρμογές που προσφέρουν λάμψη και αντιγήρανση, όπως και τα κλασικά και αγαπημένα ενέσιμα(botox & υαλουρονικό).


Οι θεραπείες σώματος έχουν ως στόχο ν’ αντιμετωπίσουν τα «παχάκια» που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, σε συνδυασμό με χαλάρωση στα πόδια. Βελτιώνοντας έτσι την εικόνα του σώματος άνετα, γρήγορα, εντελώς ανώδυνα και με ασφάλεια, μέσα σε ορισμένες μόνο συνεδρίες. Με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων και της θεραπείας Accent επιτυγχάνεται σύσφιξη, όπως επίσης και με το σύστημα Endermologie (LPG) που προσφέρει γλυπτική σώματος μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες. Για τις περιπτώσεις που μας απασχολεί η μείωση του επίμονου λίπους, ειδικά σχεδιασμένο είναι το καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής Bodytite, το οποίο παράλληλα επιτυγχάνει σμίλευση στο σώμα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλαπλά σημεία του σώματος, με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων προσφέροντας και σύσφιξη στο δέρμα.

Για όσες, ή όσους πάλι έχουν δοκιμάσει αρκετά διαιτητικά προγράμματα, για ν’ απαλλαγούν από τα περιττά κιλά, χωρίς όμως αποτέλεσμα, μια νέα μέθοδος απώλειας βάρους που ακούει στο όνομα Diet Tube έρχεται να βοηθήσει δραστικά. Πρόκειται για μια ιατρική θεραπευτική αγωγή που προβλέπει απώλεια βάρους 8-10% σε καθαρό λίπος χωρίς νυστέρι, μέσα σε μόλις 10 ημέρες!

Τις παραπάνω μεθόδους, θα τις αναδείξει ο κ. Απόστολος Γαϊτάνης, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Ο κ. Γιαιτάνης- MD CCST- είναι Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS.
Πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ