2014-02-14 13:27:16
Φωτογραφία για ΠΕΡΕΖ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ!
Συνέντευξη στον «Γαύρο» παραχώρησε ο Ερνάν Πέρεζ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, που έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων έως τώρα, εξέφρασε την άποψη πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και θα συνεχίσει να το αποδεικνύει συνεχώς, ενώ αναφορικά με τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, είπε ότι η πρόκριση θα έρθει στο Λιμάνι, πολύ απλά γιατί ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός.

Όσον αφορά στις αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε την υπόσχεση πως οι ερυθρόλευκοι θα παλέψουν για την πρόκριση.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν και είσαι λίγες ημέρες στην ομάδα, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Πήρατε μια σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πώς νιώθεις με αυτό το γεγονός;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Ειδικά από τη στιγμή που ήρθε σε μια αναμέτρηση εκτός έδρας. Η ομάδα μας είχε αρκετά καλή παρουσία, δείξαμε καλό πρόσωπο. Το σημαντικό είναι ότι προχωράμε σε αυτό τον θεσμό, στο Κύπελλο. Γιατί αποτελεί βασικό στόχο του Ολυμπιακού να το κατακτήσει και φέτος, παράλληλα με το πρωτάθλημα.


Ε: Στο πρώτο ημίχρονο ήσασταν πολύ καλύτεροι από τον Ατρόμητο, είχατε πολλές ευκαιρίες -ακόμα και ένα δοκάρι- για να προηγηθείτε, όμως τελικά βρεθήκατε πίσω στο σκορ. Αυτό σας δημιούργησε άγχος;

Α: Ναι, είναι γεγονός αυτό. Ξεκινήσαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στην αρχή της αναμέτρησης. Τελικά δεν βάλαμε εμείς το γκολ, αλλά ο αντίπαλός μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως εμείς ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε στον αγωνιστικό χώρο, κάναμε αυτά που έπρεπε και τελικά φτάσαμε στο γκολ της πρόκρισης. Πρέπει, όμως, να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, ειδικά στις προπονήσεις. Πρέπει να μην «πετάμε» τόσες πολλές ευκαιρίες, αλλά να τις αξιοποιούμε και να τις τελειώνουμε καλύτερα. Διότι όταν τελειώνεις σωστά τις φάσεις που δημιουργείς, έχεις ηρεμία κι αυτό βοηθάει συνολικά την εικόνα της ομάδας.

Ε: Τα ματς με τον Ατρόμητο ανήκουν στο παρελθόν και τώρα έρχονται οι δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ, στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Όπως και τα ματς με τη Γιουνάιτεντ για το Champions League. Τι πρέπει να κάνετε για να φτάσαμε στους στόχους σας; Να νικήσετε και να προκριθείτε τόσο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όσο και στους «8» της Ευρώπης;

Α: Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο. Υπάρχει ηρεμία στο παιχνίδι μας και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτά που έχουμε στοχεύσει. Το «κλειδί» θα είναι να αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα με τον ίδιο τρόπο, να προσεγγίσουμε την κάθε αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας, σαν να είναι ένας τελικός! Για το ελληνικό Κύπελλο, ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, υπάρχει έντονη αντιπαλότητα ανάμεσα στα δύο σωματεία. Αλλά εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός, είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα το αποδείξουμε αυτό. Σε ό,τι αφορά τη Γιουνάιτεντ, είναι δύσκολες οι δύο αυτές αναμετρήσεις, αλλά θα παλέψουμε και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Δεν είναι η ίδια ομάδα με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Ε: Στον αγώνα με τον Ατρόμητο είχατε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της ομάδας. Σας βοήθησαν για να φτάσετε στην πρόκριση; Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

Α: Πάνω απ’ όλα θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που ήταν εκεί, στο πλευρό μας. Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί. Η παρουσία τους ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Πόσο μάλλον όταν δίνουμε έναν αγώνα εκτός έδρας και έχουμε αυτή την εκπληκτική συμπαράσταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ