2014-02-17 08:49:41
Φωτογραφία για Επισκόπηση Τύπου - Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Δράμα από σήμερα στον ΕΟΠΥΥ

Η εφημερίδα γράφει "ξεκινά ο γολγοθάς των... ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ,οι οποίοι, προκειμένου να μην πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα και την επίσκεψή τους στο γιατρό, θα πρέπει έως τουλάχιστον και τα τέλη Μαρτίου να... κυνηγούν απεγνωσμένα τον ιδιώτη συμβεβλημένο γιατρό που θα έχει «ανοιχτό» το πλαφόν των 400 επισκέψεων και της συνταγογράφησης!".

ΕΘΝΟΣ: Συναγερμός για τους φόρους στα ακίνητα

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "προβληματισμό στην κυβέρνηση προκαλεί η αύξηση σε δυσθεώρητα ύψη της φορολογίας ακινήτων. Θα μειωθεί μέχρι 38% έως το 2016. Φέτος τα 5,5 εκατ. των ιδιοκτητών καλούνται να πληρώσουν κατά μέσο όρο 715 ευρώ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ακούστηκαν «Οι... φωνές της κολάσεως» από Ρώσους επιστήμονες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ηχητικό ντοκουμέντο 17 τρομακτικών δευτερολέπτων από γεώτρηση σε βάθος 14,4 χιλιομέτρων στη Σιβηρία".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανατροπές στις επικουρικές για 2,6 εκατ. ασφαλισμένους

Η εφημερίδα γράφει ότι "αλλαγές τόσο στις εισφορές όσο και στον υπολογισμό των συντάξεων για 2,6 εκατ. εργαζομένους και συνταξιούχους μπαίνουν σε εφαρμογή από φέτος στις επικουρικές συντάξεις".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μεγάλο έλλειμμα στο καλάθι της νοικοκυράς

Σύμφωνα με την εφημερίδα "δώρο-αδωρο για τον καταναλωτή η συνεχιζόμενη μείωση του πληθωρισμού κατά 1,5% τον Ιανουάριο, που βλέπει συγχρόνως τα φάρμακα να αυξάνουν 25%, τα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 8% και βασικά είδη διατροφής (ελαιόλαδο, γαλακτοκομικά-αβγά, κρέας μοσχαρίσιο) κατά 2%".

ΕΣΤΙΑ: Χειρότερους φόρους σχεδιάζει ο Σύριζα

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η πρόσφατη δήλωσις του εκ των εισηγητών του οικονομικού προγράμματος του Σύριζα κ. Σταθάκη, ότι «η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους» είναι εξωφρενική. Σε μία χώρα που έχει πληγή από την υπερφορολόγηση και της οποίας οι πολίτες έχουν χάσει τον λογαριασμό το τί πληρώνουν στην εφορία, τέτοιες δηλώσεις συνιστούν πρόκληση".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το τρίγωνο της φορο-τρέλας

Σύμφωνα με την εφημερίδα "«μεθυσμένη» η κυβέρνηση από την... επική διάσταση που λαμβάνει το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, άφησε τρεις μεγάλες φορολογικές εκκρεμότητες. Πρόστιμα, φόρος υπεραξίας και φορολογία αγροτών έχουν οδηγήσει εκατομμύρια πολίτες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης".

ΤΑ ΝΕΑ: Δώρο Πάσχα ετοιμάζει η κυβέρνηση

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με όχημα την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος άνω του 1,5 δισ. ευρώ, η κυβέρνηση προετοιμάζει «δώρο Πάσχα» για χαμηλοσυνταξιούχους και ενστόλους. Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς βάζει στο τραπέζι και σχέδιο μείωσης των φορολογικών συντελεστών σταδιακά έως το 2016".

Kontranews: Ούτε μία ψήφο στους παλιούς δημάρχους

Σύμφωνα με την εφημερίδα "πρώτα απ΄όλα, κανένας δεν πρέπει να πιστεύει τις πληρωμένες ψευτοδημοσκοπήσεις. Ολες τους είναι στημένες και οι ερωτήσεις υποβάλλονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να παραπλανάται οι ερωτώμενος και να βγάζουν όσο πιο κοντά μπορούν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Βόμβα» απορρύθμισης για την είσπραξη εσόδων

Η εφημερίδα τονίζει ότι "βραδυφλεγή «βόμβα» στα θεμέλια των δημοσίων εσόδων, του πλεονάσματος, αλλά πρωτίστως της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς αποτελούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης για κατάργηση της θεώρησης στοιχείων από φέτος, καθώς και της χρήσης φορολογικών ταμειακών μηχανών από την 1η Ιανουαρίου 2015". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ