2014-02-17 19:59:48
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ...
Παρά το γεγονός ότι οι Νέοι του Ολυμπιακού πήραν μία εύκολη νίκη απέναντι στον Πλατανιά εντός έδρας με 4-0, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων Μπερντ Στορκ εντόπισε ορισμένα λάθη που έγιναν από τους παίκτες του και προφανώς θέλει να δουλέψει επάνω σε αυτά για να μην επαναληφθούν. Βέβαια σε γενικές γραμμές όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά από τον αγώνα με τους Κρητικούς, έμεινε ικανοποιημένος. Ο Γερμανός κόουτς σχολίασε ότι μετά το 1-0 η ομάδα του χαλάρωσε με συνέπεια να μην έχει την εικόνα που θα επιθυμούσε και ο ίδιος, όμως μετά από ένα σημείο άλλαξε πρόσωπο ο Ολυμπιακός και πήγε το ματς εκεί που έπρεπε, παίρνοντας και την εύκολη νίκη.

Συγκεκριμένα ο Μπερντ Στορκ σχολίασε αρχικά: «Μετά το 1-0 και το πέναλτι που πήραμε δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και δεν έμεινα ικανοποιημένος. Για αυτό και είπαμε στα παιδιά ότι θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα και να παίξουμε πιο ομαδικά και όλοι μαζί
. Δημιουργήσαμε έτσι τις καταστάσεις που θέλαμε και καταφέραμε να σκοράρουμε άλλα δύο γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, ενώ δώσαμε και χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά για να τους δούμε. Και σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Προσπαθήσαμε αρκετά αλλά εντάξει πρέπει να σεβόμαστε και τον αντίπαλο όπως και κάναμε».

Όσον αφορά για την απόδοση του Δημήτρη Σιώπη, ο Μπερντ Στορκ δεν θέλησε να επικεντρωθεί στον δεξιοπόδαρο μέσο, τονίζοντας: «Επαιξαν πολύ καλά ορισμένα παιδιά όπως ο Σιώπης, ο Παπασάββας, ο Μακροστέργιος που έπαιξαν για την ομάδα. Είναι σε καλή κατάσταση όλα τα παιδιά και είναι καλό αυτό για τους ίδιους τους παίκτες. Και ο Λάτσι τα πήγε καλά που μπήκε ως αλλαγή, είναι όμως του 96’ γεννηθείς και αυτό που θέλουμε για αυτά τα παιδιά είναι να ανεβαίνουν βήμα-βήμα και να βελτιώνονται όπως πρέπει για την καινούργια χρονιά».

Σχετικά με την υπόθεση τίτλος και την κατάκτησή του, δεν είπε κάτι παραπάνω απ’ αυτό που συνηθίζει να δηλώνει μέχρι τώρα: «Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι για το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας αρκετά και δύσκολα ματς για να πούμε το οτιδήποτε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ