2012-04-18 22:31:11
Φωτογραφία για Ανακοινώνει την απόφασή του ο Βαλβέρδε
Ανακοινώνει την απόφασή του ο Βαλβέρδε 18/4/2012  Την Πέμπτη (19/4) στις 14:30 θα υπάρξει κοινή δήλωση των Μαρινάκη και Βαλβέρδε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε κοινή του δήλωση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα βάλει τέλος στα σενάρια που αφορούν την παρουσία του ή μη στον πάγκο του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός και ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, θα προβούν σε κοινή δήλωση την Πέμπτη (19/4) στις 14:30 στα γραφεία της ομάδας, όπου πιθανότατα θα ανακοινωθεί το όποιο μέλλον του "Τσινγκούρι" στο Λιμάνι.

Εντούτοις οι πιθανότητες να παραμείνει ο Βαλβέρδε στο τιμόνι των ερυθρολεύκων και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν είναι αρκετές και μοιάζει πιο κοντινό το σενάριο να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως όντως καμία πλευρά δεν άφησε να εξελιχθεί σε σήριαλ το όλο θέμα και εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Βαλβέρδε να μην συνεχίζει στους Πρωταθλητές Ελλάδας, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του 48χρονου προπονητή.

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ