2014-02-24 08:48:21
Φωτογραφία για Τη συμφωνία με την Τρόικα βλέπει ο Σίμος Κεδίκογλου
Αισιοδοξία για συμφωνία με την τρόικα, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και ξεκινά σήμερα τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου «Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία στα περισσότερα», δήλωσε μιλώντας στο Mega, ενώ εκτίμησε πως ό,τι συμφωνηθεί θα περάσει από τη Βουλή.

Ο κ. Κεδίκογλου διευκρίνισε ότι και στο θέμα του γάλακτος και στο θέμα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων έχουν βρεθεί λύσεις που η κυβέρνηση εκτιμά ότι θα γίνουν αποδεκτές.

Ανέφερε ακόμη ότι όλοι συμφωνούν πως υπάρχει το πρωτογενές πλεόνασμα. «Το τελικό ύψος θα το δούμε. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει τις εκτιμήσεις των περισσοτέρων», είπε.

Επίθεση στον Αλ. Τσίπρα

Με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο «Βήμα», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας ότι δεν θα διστάσει να προκαλέσει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και τον κατηγόρησε ότι δεν έχει ιδέα πώς δουλεύουν τα πράγματα στην Ευρώπη.


«Διακηρυγμένος στόχος η εξάντληση της τετραετίας»

Στο πολιτικό πεδίο ο κ. Κεδίκογλου επανέλαβε τον διακηρυγμένο, όπως ανέφερε, στόχο της κυβέρνησης για εξάντληση της τετραετίας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των επικείμενων ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δεν θα είναι δημοψήφισμα ούτε οι ευρωεκλογές ούτε οι αυτοδιοικητικές εκλογές, επισήμανε.

Σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, που θα στηριχθεί από τη Ν.Δ., ενώ έκανε εκ νέου λόγο για προσωπικές στρατηγικές ορισμένων υποψηφίων. Ερωτηθείς σχετικά επισήμανε ότι είναι προσωπική απόφαση του κάθε υποψηφίου αν θα επιλέξει να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ