2014-02-25 23:11:09
Φωτογραφία για Αναγνώστης κάνει λόγο για πάρτι στο ΟΣΕ -Τραινοσέ
Τρία χρόνια μετά την υποτιθέμενη εξυγίανση στον Οσε-Τραινοσέ κι αφού μετατάχθηκαν-εκδιώχθηκαν δεκάδες εκατοντάδες σιδ/κών με κριτήρια τα χρόνια υπηρεσίας κι όχι μόνο, την οικονομική εξαθλίωση των μεταταγμένων (μείωση μισθών κατά 70%), το πάρτι στις εταιρείες του Οσέ καλά κρατεί.

Επιδόματα μοιράζονται σε όλους ανεξαιρέτως τελικά δικαιούχους και μη, εικονικές ώρες υπερωρίας, Κυριακές και εξαιρέσιμες, αναγνωρίσεις ετων υπηρεσίας εκτός ΟΣΕ και στρατιωτικά χρόνια ως χρονοεπιδόματα με ταυτόχρονη βάναυση καταστρατήγηση του ενιαίου μισθολογίου που υποτίθεται εφαρμόζεται στον ΟΣΕ και στις θυγατρικές του.

Κι όλα αυτά με την ανοχή των διοικήσεων που διοικούν χέρι-χέρι με τους συνδικαλιστές του χώρου και την ανοχή του αρμόδιου υπουργού.

Σαν επιστέγασμα αναφέρω τις προσλήψεις-μετατάξεις σε κλάδους που πριν 3 χρόνια μετέταξαν στο δημόσιο υπαλλήλους τους σαν υπεράριθμους, ενώ ανακοινώθηκαν και καταιγισμός προαγωγών υπαλλήλων που παρέμειναν στην υπηρεσία σε νεοπροκηρυχθείσες θέσεις, ώστε να πάρουν ακόμα ενα επίδομα(ευθύνης).

Συγχαρητήρια λοιπόν στον αρμόδιο υπουργό που αφού πρώτα διέλυσε τους κλάδους αιχμής και κατέστρεψε τους εκδιωχθέντες-μεταταγμένους σιδ/κούς, ανταμείβει τα 'δικά μας' παιδιά .

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ