2014-02-28 21:35:08
Φωτογραφία για AEGEAN: Πέντε χρόνια υποστήριξης του έργου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την απαρχή της συνεργασίας της AEGEAN και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.).

Η AEGEAN στηρίζει ως μεγάλος χορηγός το έργο της Ε.Ο.Δ., δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη – εθελοντές της να ταξιδεύουν με τα αεροσκάφη της σε προορισμούς τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, προκειμένου να συμμετέχουν σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών, αλλά και να εκπαιδεύουν νέους εθελοντές διασώστες στον τομέα της έρευνας, της διάσωσης και των Πρώτων Βοηθειών.

Πάνω από 60 μετακινήσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό πραγματοποίησαν τα μέλη της Ε.Ο.Δ. με την υποστήριξη της AEGEAN από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2013. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος, Σάμος, Κως, Φρανκφούρτη ήταν μερικοί μόνο από τους προορισμούς στους οποίους ταξίδεψε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με τα φτερά της AEGEAN.

Χάρη στη βοήθεια της AEGEAN, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης κατάφερε να εκπαιδεύσει τόσο στο κομμάτι της έρευνας και της διάσωσης, όσο και σ’ αυτό των Πρώτων Βοηθειών όλα τα νέα μέλη των παραρτημάτων της στην Ελλάδα, αλλά και να συμμετέχει σε συνέδρια και forums στη χώρα μας και στο εξωτερικό, γεγονός που βοήθησε τα μέλη της Οργάνωσης να αποκομίσουν ουσιαστική γνώση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, γνώση που στη συνέχεια μετουσιώθηκε σε πράξη.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ευχαριστεί τους ανθρώπους της AEGEAN για την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ