2014-03-02 08:58:58
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!
Τρομεροί ήταν οι Νέοι του Ολυμπιακού κόντρα στους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού. Δεν είναι τα τέσσερα γκολ που σημείωσαν οι ερυθρόλευκοι αλλά και η συνολική εμφάνισή τους.

Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής των πιτσιρικάδων του Θρύλου, Μπερντ Στορκ. «Νομίζω ότι η ομάδα μας έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι. Δεν αναφέρομαι μονάχα στα 4 γκολ που σημειώσαμε. Το πιο σημαντικό για εμένα, αυτό που μετράει ιδιαίτερα, ήταν ο τρόπος με τον οποίο λειτουργήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνιστήκαμε».

Συνεχίζοντας ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε: «Καταφέραμε να δημιουργήσουμε πάρα πολλές ευκαιρίες και ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι αυτό που κάναμε. Σημασία έχει πως ήμασταν σήμερα ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης».

Ο Μπερντ Στορκ συνέχισε λέγοντας: «Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον επόμενο, πολύ σπουδαίο αγώνα στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε την επόμενη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η εμφάνιση που κάναμε σήμερα με έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ