2014-03-02 13:55:32
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Π. ΚΑΙ ΜΕΤΑ... Ο «ΤΕΛΙΚΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ
Ο «τελικός» με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, μπορεί να περιμένει για τον Ολυμπιακό.

Πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (06/03, 21.00) στο ΣΕΦ, προέχει το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης καλούνται αύριο (03/03, 17.00) να περάσουν από το κλειστό της Περιβόλας, για την 20ή αγωνιστική της Α1. Μπορεί να υπάρχει αισθητή διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος ειδικά μες στην έδρα του εμφανίζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων θα ολοκληρωθεί σήμερα (02/03) στο φαληρικό στάδιο κι αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την αχαϊκή πρωτεύουσα. Σίγουρα εκτός θα είναι ο τραυματίας Βασίλης Σπανούλης και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ που έχει παραχωρήσει τη θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα στον Τζαμάριο Μουν.

Υπέρ των Πρωταθλητών Ευρώπης είναι η προϊστορία, που έχουν κερδίσει 33 φορές κι έχουν χάσει μόλις μία στην ιστορία του επαγγελματικού μπάσκετ. Στην κανονική περίοδο, μάλιστα, μετρούν το απόλυτο, καθώς η μοναδική φορά που ηττήθηκαν ήταν στην Πάτρα για τα πλέι οφ της περιόδου 1996-1997 (78-77).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ