2014-03-02 19:44:20
Φωτογραφία για Αυτομόλησε ο αρχηγός του Ουκρανικού στόλου - Ορκίστηκε πίστη στο λαό της Κριμαίας
Ένα θρίλερ παίζεται τις τελευταίες ώρες με τα πλοία του Ουκρανικού στόλου και κυρίως με τη ναυαρχίδα του Ναυτικού της Ουκρανίας, Hetman Sahaidachny. 

Παράλληλα στο πλαίσιο των ραγδαίων εξελίξεων που συγκλονίζουν την Ουκρανία,  νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  αρχηγός του γενικού επιτελείου ναυτικού της Ουκρανίας ορκίστηκε πίστη στο λαό της Κριμαίας.

Επίσης, την ίδια στιγμή που η βάση Ουκρανών πεζοναυτών στην πόλη Πριβολνόγιε της Κριμαίας, τελεί υπό πολιορκία από ομάδα δεκάδων ενόπλων που βρίσκονται στο σημείο άλλες πληροφορίες λένε ότι η ναυαρχίδα του Ουκρανικού στόλου έχει αυτομολήσει.

Πρόκειται για τη φρεγάτα Hetman Sahaidachny, η οποία φέρεται ότι αρνήθηκε να ακολουθήσει τις διαταγές από το Κίεβο και κατευθύνθηκε προς την πλευρά της Ρωσίας.  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πληροφορία αυτή επιχειρείται να διαψευστεί από μέσα ενημέρωσης της Ουκρανίας. 


Επίσης, υπάρχει θέμα με 10 πλοία του Ουκρανικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, τα οποία έχουν εγκαταελίψει τη ναυτική βάση στη Σεβαστούπολη και, όπως αναφέρουν πηγές, κατευθύνονται προς την Οδησσό

Όπως μετέδωσε το Interfax, επικαλούμενο πηγή της κυβέρνησης της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών περίπου 10 πολεμικά πλοία και σκάφη του Ουκρανικού στόλου έχουν εγκαταλείψει τη βάση στη Σεβαστούπολη.  έχουν πει. Τα πλοία άφησε τη βάση εθελοντικά αλλά μερικά από αυτά χάλασε και επέστρεψε, ισχυρίστηκε.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, "περίπου 10 [πολέμου] πλοία και τα σκάφη της ουκρανικής στόλο της Μαύρης Θάλασσας έχουν εγκαταλείψει τη βάση Σεβαστούπολη,« μια πηγή στην κυβέρνηση της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας είπε Interfax την Κυριακή.

"Φυσικά, κανείς δεν έχει τους ανάγκασε να το πράξουν, " ανέφερε  κυβερνητική πηγή στο RIA Novosti και πρόσθεσε ότι η διοίκηση της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας δεν έχει καμία σχέση με τις κινήσεις των πλοίων της Ουκρανίας.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι πολλά σκάφη έχουν επιστρέψει στη βάση της Σεβαστούπολης λόγω μηχανικών δυσλειτουργιών.  

ΠΗΓΗ: http://directnews.gr/greece/42819-automolhse-o-arxhgos-tou-oukranikou-stolou-orkisthke-pisth-sto-lao-ths-krimaias.html
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ