2014-03-02 23:36:11
Φωτογραφία για ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ!
Ανακούφιση στον Ολυμπιακό με τις εξετάσεις του Μάικλ Ολαϊτάν, οι οποίες έδειξαν ιογενή μυοκαρδίτιδα –λόγω άγχους- και δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό, όπως διαβεβαιώνει το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων.

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Νιγηριανού επιθετικού. Η αρχική «παγωμάρα» με την κατάρρευση του Ολαϊτάν κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ήρθε να δώσει τη θέση της στην ανακούφιση.

Και αυτό διότι ο παίκτης του Θρύλου μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και οι πρώτες εξετάσεις που υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει ιογενή μυοκαρδίτιδα. Αυτή προκλήθηκε απ’ το άγχος και το στρες που είχε εκείνη την ώρα ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων ξεκαθαρίζει πως δεν είναι κάτι σοβαρό, δεν αφορά κάποια χρόνια πάθηση και ο Ολαϊτάν θα είναι μια χαρά στην υγεία του.

Σήμερα, βέβαια, θα παραμείνει στο «Μετροπόλιταν» προκειμένου να υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις, κυρίως προληπτικού χαρακτήρα και είτε την Δευτέρα, είτε το αργότερο την Τρίτη θα πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ