2014-03-03 11:40:40
Φωτογραφία για ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ... ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Στο παρελθόν καλούνται άπαντες στον Ολυμπιακό να αφήσουν την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν μια βαριά ήττα από τους «πράσινους», οι οποίοι έφυγαν με το «διπλό» από το «Γ. Καραϊσκάκης» και έσπασαν το αήττητο του Θρύλου στο πρωτάθλημα και πλέον στο «στρατόπεδο» των νταμπλούχων Ελλάδας ζητούμενο είναι η επιστροφή της ηρεμίας στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά και στα νικηφόρα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς που έπεται με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός… πλήρωσε τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League, έμεινε για μεγαλύτερο διάστημα στις… δάφνες της επικράτησης επί των Πρωταθλητών Αγγλίας, με αποτέλεσμα να… προσγειωθεί απότομα στην ελληνική πραγματικότητα.

Όμως, άπαντες στο Λιμάνι εμφανίζονται έτοιμοι να προχωρήσουν άμεσα στην επόμενη… μέρα, η οποία αναφέρει νίκη στο παιχνίδκι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, όχι για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Θρύλου, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και την επιστροφή της αυτοπεποίθησης στην ομάδα του Μίτσελ, ενόψει και του επαναληπτικού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ