2014-03-03 16:18:15
Φωτογραφία για «ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ»
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η κατάσταση της υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος κατέρρευσε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά τις δηλώσεις του γιατρού του Ολυμπιακού, κ. Χρήστου Θέου πως ο παίκτης είναι καλά, τα ευχάριστα νέα έρχονται και από τον μάνατζέρ του, Πασχάλη Τουντούρη, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook, αναφέρει πως ο νεαρός ανυπομονεί να επιστρέψει στους αγώνες με τον Θρύλο.

«Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, βάσει των πρώτων ιατρικών εκθέσεων δεν υπάρχει κανένα σημάδι σοβαρής ιατρικής κατάστασης. Ωστόσο, ως προληπτικό μέτρο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες ημέρες για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις», έγραψε ο μάνατζερ του Ολαϊτάν, "στέλνοντας" το μήνυμα για τη συνέχεια.

«Ο Μάικλ είναι καλά και σας στέλνει τις θερμότερες ευχές του σε όλους όσοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία του μετά το χθεσινό περιστατικό. Ανυπομονεί να επιστρέψει όσο το δυνατό το γρηγορότερο στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ